Concurs d'aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus

Amb l’objectiu de dinamitzar i implicar els col·lectius de comerciants i hotelers dels 26 municipis pirinencs que participen en el certamen d’enguany, el Festival de Música Antiga dels Pirineus organitza aquest estiu el seu primer concurs d’aparadors.

femap
photo_camera La imatge de Femap 2015.

Els establiments, que tindran temps per inscriure’s fins al dia 5 de juny, hauran de decorar els seus aparadors durant el mes de juliol d’acord amb la temàtica de la música antiga i del festival en general. Pel sol fet de participar, tots els inscrits obtindran dues entrades per a qualsevol dels concerts que organitza el FeMAP. El guanyador s’enduran un premi de 600 euros, mentre que el segon classificat rebrà 300 euros. Els premiats seran escollits per un jurat i anunciats al final del mes de juliol.

El concurs tindrà també ressò a les xarxes socials. Els establiments que ho desitgin tenen l’opció de penjar a Facebook una fotografia del seu aparador amb l’etiqueta #FeMAPconcursaparadors. El qui obtingui més “m’agrada” s'endurà una cistella amb productes diversos de la gastronomia pirinenca.

Durant els seus cinc anys d’existència, el FeMAP s’ha posicionat com una eina per al desenvolupament econòmic del territori pirinenc i la promoció del turisme cultural. Gràcies als diferents serveis utilitzats directament pel mateix festival o pel públic assistent, el FeMAP ha contribuït positivament a l’economia dels comerços, restaurants, hotels i altres serveis dels diferents municipis on està establert. La creació d’aquest concurs pretén reforçar encara més aquest aspecte del festival, "que es reinventa any rere any per seguir fomentant la dinamització de l’economia del territori".

Més informació sobre el concurs: http://www.femap.cat/concursaparadors/informacio

Comentaris