30.11.2022 |
Territoris.cat

El guionista i director Robert Garcia presenta el seu projecte 'Nosferatu: El origen" a Barcelona

El dissabte 1 de març va tenir lloc la segona performance realitzada pel guionista i director mollerussenc Robert Garcia, que promociona el seu projecte de llargmetratge mitjançant aquestes representacions.

Representació-2a_Performance-Comediarte-2
Maquillant al vampir
El guionista i director Robert Garcia presenta el seu projecte 'Nosferatu: El origen" a Barcelona

Les instal·lacions d'un teatre de Barcelona van ser l'escenari on va tenir lloc la segona representació artística per a donar a conèixer el projecte de llargmetratge, que Robert Garcia ha guionitzat, anomenat "Nosferatu: The beginning / Nosferatu: El origen"; on també i presentava un curtmetratge. La primera de les representacions, va tenir lloc al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges el passat mes d'octubre, on el cineasta va passejar-se vestit de vampir per cridar l'atenció als productors o directors que assistien al festival.

L'esdeveniment va ser un punt de trobada entre directors, productors, actors i altres persones relacionades amb el món audiovisual on es projectaven 6 curtmetratges en motiu del 3er Meeting Point, que pretèn ser un referent a la capital catalana per a reunir professionals del 7è art.

El primer dels curts que es van projectar va ser 'Alter Ego' del director mollerussenc, que al acabar va fer una breu explicació de com es va gestar el curtmetratge, produït per Plandora Continguts; i també va estar a disposició del públic per rebre torns de preguntes. Seguidament, es van anar projectant els altres curtmetratges amb el corresponent torn de cadascun dels directors o persones vinculades al film.

Mentres, en Robert Garcia es preparava al camerino on una maquilladora professional caracteritzava al personatge de Max, protagonista del film. La performance, d'uns sis minuts de durada, consistia en fer un breu recorregut per la història de la pel·lícula, on en Max expressa atormentat el que li va succeïnt.

Es preveu realitzar altres representacions en diferents teatres i locals de Barcelona, dels quals Garciaja ha rebut alguna que altra proposta; però també de la provincia de Lleida i evidentment a Mollerussa. S'està estudiant la possibilitat d'incorporar nous atractius a aquestes futures performances, com poden ser la música en directe o la intervenció d'una actriu que faria el paper de Ellen.

Les intencions que té el cineasta de Mollerussa al realitzar aquestes performances, no són ni més ni menys que donar a conèixer el projecte arreu i poder així cridar l'atenció als productors o directors consol·lidats dins del món del 7è art, per a  involucar-se en el projecte i poder així portar-lo a la gran pantalla.

D'altra banda, es vol realitzar un teaser trailer del film, que es gravaria en part al Castell de les Sitges de Florejacs i també dins del mateix poble.

"Els diferents escenaris i castells de la Segarra són ideals per portar a terme les filmacions de Nosferatu: L'origen",

Un equip format pel propi cineasta i tres persones més estan treballant en la guionització del teaser, així com del dossier de producció i també en la composició d'una sol·licitud de mecenatge pel teaser, possiblement a Verkami. Garcia comenta la importància que tenen tots aquest elements de cara a presentar el projecte: 

"És necessari tenir una bona carta de presentació de cara als productors, i un bon teaser per mostrar quin aspecte pot tenir el film; sense oblidar disposar d'un bon dossier de producció i evidentment el guió ben treballat".

Es pot consultar més informació al Facebook o la pàgina Web del projecte.

 

 
 

El guionista i director Robert Garcia presenta el seu projecte 'Nosferatu: El origen" a Barcelona
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement