L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell clausura els actes del desè aniversari

L'acte de cloenda inclourà el veredicte del concurs de fotografies Instagram que ha dut a terme el públic que ha visitat l'exposició, des del passat mes de desembre.

2013122023524371790
photo_camera 2013122023524371790

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell (ECCU) clourà, aquest divendres, l'exposició de fotografies Instagram, una mostra que recull les millors instantànies que es van presentar al concurs convocat amb motiu del desè aniversari de l'equipament. La mostra ha estat patrocinada pel diari digital Territoris.cat, amb la col·laboració de la dissenyadora Marga Prades i la interiorista Miriam Pérez.

L'ECCU ha celebrat al llarg de l'any un seguit d'actes culturals per commemorar la primera dècada de l'espai museístic dedicat a l'aigua i a la infraestructura de regadiu. Actes que han estat capitalitzats per la convocatòria fotogràfica amb dispositius mòbils, que ha recollit més de 300 instantànies. D'aquestes fotos se'n van seleccionar 39 que han format part d'una exposició que ha estat present a l'ECCU des del passat mes de desembre.

Al llarg d'aquests mesos, han sigut les mateixes persones que han visitat l'exposició les que han votat els treballs exposats, i un cop comptabilitzats els vots, aquest divendres es coneixeran els guanyadors.

L'acte de cloenda estarà presidit pel president de la Diputació de Lleida Joan Reñé, a qui acompanyarà el director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs Josep Maria Solé i Sabaté, i el president del Consorci de l'ECCU Ramon Carné. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre en la seu de l'ECCU.

comentaris