Cuejada d'hivern oferirà berenar sopar a canvi de l'entrada de l'espectacle

Els espectadors que vinguin a l'espectacle, podran berenar sopar pa amb tomàquet ecològic i assortit de formatges Camps, del Palau d'Anglesola, pel mòdic preu de 3 €.
 Marcel Casellas, i Heura Gaya, presenten Cuina catalana.
photo_camera Marcel Casellas, i Heura Gaya, presenten Cuina catalana.

La companyia Teatre de Butxaca i Productora Musical La Gata Roja aplicarà una nova fòrmula com a mesura de protesta per l'increment de l'IVA, en els espectacles culturals, en el nou cicle de Cuejada d'hivern que aquest divendres s'inaugura a Mollerussa. De fet De fet, als espectacles de Cua d'Estiu acostuma a haver-hi una olla de resistència, un element que es passen els espectadors entre ells després de l'espectacle, i l'espectador hi posa el que creu just segons el que ha pogut veure.

El divendres a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell, es presenta Cuina Catalana, la proposta dels espectacles de petit format, amb la voluntat de divulgar la Cultura i Patrimoni del Pla d'Urgell, a les 9 del vespre, un espectacle de Música tradicional i d'arrel que oferiran Marcel Casellas i Heura Gaya.

Marcel Casellas és i ha estat un dels més prolífics innovadors en el camp de l'arrel. Ja com a músic i, més tard, artífex de la històrica Orquestrina La Galana fins a les propostes més arriscades dels darrers temps, com a ideòleg, intèrpret i compositor (La principal de la Nit So insistent o la Cobla Catalana dels Sons Essencials). Fou director de l'Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya del 1999 al 2003.

Heura Gaya, és de la generació de nous sonadors amb formació superior en música tradicional. Recent llicenciada en gralla per l'ESMUC i actualment cursant el superior de cant clàssic a la mateixa escola, es dedica professionalment a la música tradicional i al seu ensenyament.

Comentaris