Daniel Arbós presenta a Fulleda el llibre “Deu top-models i una boja que parla sola”

Aquest diumenge, a Fulleda es va presentar el llibre de Daniel Arbós, “Deu top-models i una boja que parla sola” amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Jordi.

presentaciollibre05
photo_camera La presentació del llibre "Deu top-models i una boja que parla sola" a Fulleda.

Aquest diumenge, 26 d'abril, Fulleda va acollir la presentació del llibre de Daniel Arbós, Deu top-models i una boja que parla sola en el marc de les activitats organitzades per l’Associació de Dones Marinada amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Jordi.

La Biblioteca Pública de Fulleda es va omplir i els assistents van gaudir d’una xerrada distesa i força amena, en el decurs de la qual l’autor va explicar als assistents el procés creatiu del llibre i tot el que ha volgut transmetre amb aquesta obra, la seva opera prima.

El periodista y biòleg Daniel Arbós retrata en aquest llibre, que està obtenint una molt bona acollida per part del públic, el desencant de tota una generació amb grans tocs d’humor i ironia, que arranca amb una forta ruptura sentimental i que compta amb Barcelona i els solters com a rerefons.

L'autor va definir aquesta obra, publicada per RBA La Magrana, com una tragicomèdia que mostra la ruptura sentimental d’un periodista de trenta-uns-quants anys, que fa de redactor en una publicació médica i és solter. La seva obra retrata l’entorn del desencant d’una generació.

L’Associació de Dones Marinada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fulleda, va ser l’encarregada d’organitzar aquesta vetllada literària, dins de les activitats programades amb motiu de la festivitat de Sant Jordi i que van començar el diumenge 19 amb la celebració d’una jornada de portes obertes, amb préstec i venda de llibres a la biblioteca de Fulleda i el lliurament d’una rosa a les dones de l’Associació.

Deu top-models i una boja que parla sola, explica la història de l'Eduard, de trenta-uns-quants anys, que fa de redactor en una publicació mèdica i és solter. O desemparellat. O single. O com se n'hagi de dir. Fa poc que ha trencat amb la que havia de ser la mare dels seus fills, l'àvia dels seus néts i la besàvia dels seus besnéts, i no se la pot treure del cap. Ni del cor. Ni dels altres òrgans. Per això, la germana i els amics, que no el volen veure tan solter, tan desemparellat, tan single ni tan com se n'hagi de dir, el pressionen perquè trobi parella. Tampoc pot ser tan difícil.

comentaris