23.05.2022 |

El Gat Negre arrenca la temporada amb un concert de rock a càrrec dels HASH

El Gat Negre de Mollerussa, que s’ha forjat un nom entre els restaurants de referència de ponent, no deixa de ser també, al cap i a la fi, un espai clarament enfocat a diferents mostres d’expressió cultural.
El Gat Negre arrenca la temporada amb un concert de rock a càrrec dels HASH

El seu segell és, sens dubte, la música en directe. Sense anar més lluny, la temporada passada el públic va poder gaudir del millor jazz o el funk més potent, passant en diferents ocasions pel rock o la música folk. Però també hi va haver espai pel cinema a la fresca, les pel·lícules musicades en directe, les sessions de dj i els espectacles infantils.

En paraules dels impulsors del projecte: “Sempre hi ha hagut un denominador comú: tot el que hem fet han estat diferents formes d’expressió artística efímera. Del món culinari al món musical. Si no hi ets quan passa, et quedes sense; i el següent, sempre serà diferent a l’anterior.”

El Gat Negre arrenca una nova temporada on ens asseguren noves oportunitats per gaudir d’aquestes ‘expressions artístiques efímeres’, mirant d’encaixar la programació de les diferents activitats als dies més adients. Així, estan a punt d’obrir inscripcions per a un nou cicle de tastos de vins els dijous al vespre. Els dissabtes ben entrada la matinada, desmuntaran el restaurant i deixaran la sala lliure de taules i cadires per als concerts de rock i pop. I el jazz? la música folk o de cantautor? la programaran els diumenges a la tarda, per escoltar-la ben asseguts i acompanyats d’una bona copa. Com ells ho anomenen, ‘un diumenge antisofà’. Les diferents activitats s’aniran anunciant a mesura que es programin i cada cap de setmana serà únic i diferent a l’anterior.

I per donar aquest tret de sortida, avui dissabte nit, a la 1h de la matinada, concert de rock a càrrec dels HASH. Hash és un conegut trio de les terres de Lleida que amb un directe visceral i cru, repassa els grans clàssics del millor rock dels 60s als 80s. Amb pinzellades psicodèliques i llargues improvisacions, la banda ofereix temes mítics de formacions com The Stones, The Beatles, Cream, Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Neil Young, Stevie Wonder, Johnny Winter  o Rory Gallagher, entre d’altres. El grup el formen Santi de Pablo a la guitarra, David Garcia al baix i David Vall a la bateria. No perdeu l’oportunitat d’escoltar-los; serà, segur, efímer.

El Gat Negre arrenca la temporada amb un concert de rock a càrrec dels HASH
comentaris