27.06.2022 |

El gat Negre presenta el cicle Cantautors i bon vi

El Gat Negre continua amb la seva programació entre propostes gastronòmics i musicals. Si la temporada passada s’estrenaven en els cicles de tastos amb una proposta de viatge enològic per terres catalanes, en aquesta ocasió el local ens proposa un cicle de tastos a cegues de vins catalans.
El cantautor Albert Palomar inaugura la temporada musical de El Gat Negre.
El cantautor Albert Palomar inaugura la temporada musical de El Gat Negre.
El gat Negre presenta el cicle Cantautors i bon vi

L’objectiu, segons els responsables de El Gat Negre, és promoure i divulgar la cultura del vi i, sobretot, la qualitat i diversitat dels vins elaborats a Catalunya. La proposta d'aquest cicle és lúdica i juganera, convidant els participants a tastar a cegues (és a dir, sense saber res sobre el vi degustat, ni tant sols haver-ne vist l'etiqueta prèviament) per tal de comparar, aprofundir i descobrir. El present cicle se centrarà en la degustació de vins únicament negres i de gamma mitjana-alta.

La producció de vi a Catalunya és molt extensa i variada, malgrat que molts productes són poc accessibles atesa la deficient xarxa de comercialització actual. Aquesta iniciativa persegueix apropar qualsevol públic, iniciat o profà, a aquesta gran oferta de què disposem aquí. Alhora, el cicle de tastos serveix també per adquirir nocions sobre el tast tècnic d'un vi, els mètodes d'elaboració, les varietats de raïm utilitzades a Catalunya i les àrees geogràfiques productores.

El cicle es va inaugurar aquest dijous 8 de novembre i continuarà amb tres sessions més,els dijous, 15 i 29 de novembre, i 13 de desembre. Les places per participar en aquesta iniciativa són limitades per la qual cosa els interessats es poden posar en contacte amb l'establiment al e-mail: [email protected] o al telèfon 973 711150.

I seguint amb la seva programació musical, el dissabte 10 de novembre el Gat Negre porta a Mollerussa el cantautor Albert Palomar, excantant de la banda Plouen. Albert Palomar ha presentat aquest 2012 No estem sols, el seu primer cd en solitari. 10 cançons acústiques de Folk on ens deixa entrar en el seu univers particular. En aquest disc han col·laborat un munt de músics que l'Albert ha anat coneixent al llarg de la seva trajectòria com a  membre actiu del grup Plouen. Al disc, entre d'altres, han posat la veu en David Mullor dels Ix! i L'Agustí Busom dels Abus. El disc ha estat possible gràcies al centenar de Mecenes que han col·laborat mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami.

 

El gat Negre presenta el cicle Cantautors i bon vi
comentaris