El Grup Rossinyol repeteix èxit amb la representació de La gata salvatge

La gata salvatge va tornar a convocar, aquest diumenge, un nombrós públic al Teatre L'Amistat de Mollerussa, la divertida i enredada obra de Maribel Masip, que interpreten els amics del Grup Rossinyol.

El Grup Rossinyol repeteix la representació de La gata salvatge.
photo_camera El Grup Rossinyol repeteix la representació de La gata salvatge.

Tot i que el públic de Mollerussa ja va participar en l'estrena de La gata salvatge, el passat mes de juny, el Teatre L'Amistat es va tornar a omplir aquest diumenge, amb la representació del Grup Rossinyol. I és que l'obra de l'autora d'Esparraguera Maribel Masip, pren un gir característic i personal amb els actors que dirigeix Josep M. Ezquer.

Sembla que el text s'hagi fet a mida del grup mollerussenc, o bé han estat ells mateixos els que han aportat el toc local a la representació, sigui com sigui, els actors prenen el paper com si fos el seu propi, i aquest realisme a l'escenari és el que fa peculiar la representació.

Josep Maria Ezquer dirigeix un nombrós grup d'actors, en una obra entretinguda i divertida com ens té acostumats el grup teatral, encapçalats per Maria Teresa Torres, que interpreta a la Madame, Rosa Maria Sala, en el paper de Lulú; Josep Maria Ribes, Albert Torres, Aida Sendròs, Mila Ivanova, o el divertit paper de Miquel Garcia... i fins a vint-i-cinc actors més i alguns figurants. 

Si el paper dels actors representa un gran esforç, per persones amateurs, també ho és el de les persones que confeccionen els decorats, un element, que encara que no sembli important, forma part de l'èxit de la representació. En aquest cas els autors de l'escenografia han estat el Miquel Font, el Josep Maria Ezquer i el Ricard Aymerich. Els efectes especials i la il·luminació és responsabilitat dels tècnics de l'Amistat.

Comentaris
Més a Cultura
Entering on the requested page Skip advertisement