El seguidors del grup LEXU'S ja poden gaudir del videoclip del darrer treball.Juliette és el primer senzill del nou treball discogràfic del grup de l'Urgell LEXU'S, que porta per títol Per què no es toquen les mans. Una cançó que ja té imatges i que ha de servir per mostrar el magnific treball que porten a terme els músics lleidatans. LEXU'S demostra una gran personalitat, un estil propi que ha captivat al públic amb lletres senzilles i missatges propers.
photo_camera El grup està format per Carles Gómez, Albert Nadal, Jordi Augé, Toni Just i Julio A. López.

LEXU'S és un grup catalanoandorrà amb seu a Tàrrega amb quatre treballs discogràfics publicats: "Per què no es toquen les nostres mans" (2012), "La vida perfecta" (2008), "Sent amb mi" (2006) i "Saps" (2004). A més, el grup també té un senzill nadalenc anomenat "Ara és Nadal" (2005). Tots aquests treballs han rebut guardons i mencions importants com el Premi Disc Català de l'Any i els han presentat en directe tant a les sales més prestigioses del panorama català com en els esdeveniments més populars i multitudinaris.

El grup està format per Carles Gómez a la veu, Albert Nadal a la bateria, Jordi Augé als teclats, Toni Just a les guitarres i Julio A. López al baix.

Comentaris