Els guanyadors del Directe Imperial Stöut actuen dissabte al Bar Lasser de Mollerussa

El Bar Lasser de Mollerussa continua amb la seva programació de concerts en directe, una iniciativa que té la pretensió de dinamitzar l'oferta cultural i de promocionar a les joves promeses del territori. Aquest dissabte serà el torn dels Lleidatans Imperial Stöut, un dels grups dels guanyadors del Directe del 2012.
photo_camera Jesús veu, Àlvaro bateria, Pol guitarra i Rafa al baix, formen Imperial Stöut.

El Bar Lasser de Mollerussa és un dels locals de la capital del Pla d'Urgell que més dinamisme ha aportat a la programació dels caps de setmana, organitzant de forma periòdica concerts en directe de grups emergents del territori. Sense massa limitacions d'estils els responsables del local tenen la pretensió que el públic pugui valorar el directe de la música que es genera a la demarcació.

Aquest cap de setmana és el torn dels lleidatans Imperial Stöut,  un grup que neix a mitjans del 2011, fruit de l'amistat entre l'ex-vocalista de Missfire Jesús i Àlvaro l'ex-batería de Septhing, que decideixen materialitzar una nova banda, per la qual cosa incorporen al baixista Rafa i al guitarra Pol. 

De seguida el grup es va encarar cap al hard rock més contundent amb clares influències de bandes com: The Stooges, Hellacopters, Hardcore Superstar, Ramones o Backyard Babies. Imperial Stöut és una banda nascuda per al directe, amb un so contundent i cru que la defineix. Actualment entre les seves versions es poden escoltar temes com Search and destroy de The Stooges, Slither de Velvet Revolver, I belive in miracles dels Ramones o All my friends are dead de Turbonegro.
A principis de 2012 el grup va començar a recollir els seus primers fruits després d'una breu sèrie de concerts entre Lleida i Saragossa que van servir per fermar el directe de la banda. A l'abril d'aquest mateix any la banda va ser seleccionada com a finalista del Directe 2012 de Lleida.

Aquest dissabte a partir de les 12 de la nit, els buscadors de noves sensacions musicals i notàlgics dels grups de culte,  tenen l'oportunitat d'escoltar una de les bandes més potents del panorama musical lleidatà, i en un dels locals més dinàmics de Mollerussa,  Bar Lasser.

comentaris