Els vestits de paper sorprenen a la Fira Handmade Festival de Barcelona

L’estand del museus ha estat un dels 150 expositors que han participat en aquesta fira dedicada als sectors del fil, el paper, la cuina, el bricolatge i la jardineria.

L’estand del museu ha estat un dels 150 expositors que han participat en aquesta fira.
photo_camera L’estand del museu ha estat un dels 150 expositors que han participat en aquesta fira.

Una quinzena de peces del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa han participat aquest passat cap de setmana a la primera edició de la fira Handmade Festival que ha tingut lloc al recinte firal de Montjuïc del 26 al 27 d’abril i que ha rebut més de 20.000 visitants.

L’estand del museu ha estat un dels 150 expositors que han participat en aquesta fira dedicada als sectors del fil, el paper, la cuina, el bricolatge i la jardineria i que ha comptat amb un centenar d’activitats, tallers, degustacions, exposicions i concerts, entre altres.

La presencià dels vestits de paper en aquesta fira, forma part de les activitats de promoció que es duen a terme des de l’Ajuntament per tal de promocionar tant el museu, que alberga una col·lecció amb prop d’un centenar de peces, així com la participació en el Concurs Nacional de Vestits de Paper.

comentaris