Enric Lluch s'enfronta a centenars d'estudiants de secundària

Enric Lluch repetirà, aquest divendres a la tarda, la seva participació en el certamen davant de prop de 140 alumnes de Primària també de l’escola El Carme i l’escola Francesc Arenes de Golmés.

Enric Lluch en una de les sessions amb els escolars al saló del Llibre.
photo_camera Enric Lluch en una de les sessions amb els escolars al saló del Llibre.

El País Valencià i la seva cultura han arribat avui al XXXè Saló del Llibre Infantil i Juvenil de la mà de l’escriptor Enric Lluch, guanyador d’alguns del premis més destacats de la literatura infantil i juvenil i que actualment compagina la seva tasca literària amb les classes com a professor d’educació secundària. 

Enric Lluch s’ha enfrontat, aquest dijous, amb un auditori format per un centenar d’alumnes de 1r i 2n d’ESO dels instituts Terres de Ponent de Mollerussa i de l’institut Hug Roger III de Sort, tot i que prèviament a primera hora del matí ha fet una sessió dedicada a alumnes de Primària de l’escola Mare de Déu de l’Horta d’Ivars d’Urgell i a la tarda n'ha fet una altra amb més de 150 alumnes també de Primària de les escoles El Carme i Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa.

Enric Lluch repetirà, aquest divendres a la tarda, la seva participació en el certamen davant de prop de 140 alumnes de Primària també de l’escola El Carme i l’escola Francesc Arenes de Golmés. El mateix divendres, el saló acollirà les semifinals de les terres de Lleida del X Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta que comptarà amb l’assistència de més 300 escolars en suport dels alumnes que concursaran.

Comentaris
Més a Cultura
Entering on the requested page Skip advertisement