Escolars i docents del Pla d'Urgell comparteixen una jornada d'activitats en anglès

Es tracta de la segona edició de l'English Day, en la que hi han participat 320 escolars dels cicles mitjà i superior de primària, de les escoles del Pla d'Urgell.

Els participants en la segona edició l'English Day celebrada a Mollerussa.
photo_camera Els participants en la segona edició l'English Day celebrada a Mollerussa.

El passat divendres, el Pavelló Municipal d'Esports de Mollerussa, va ser l'escenari de la segona edició de l’English Day, una activitat que va reunir 320 alumnes de segon de cicle mitjà i dels cicles superiors de primària, així com una quarantena de docents.

L’objectiu de l’activitat és que els alumnes interactuïn i practiquin la llengua anglesa d’una forma lúdica i participativa a través del joc i de diverses propostes didàctiques. En aquest English Day s’han organitzat deu tallers de Karaaoke, Board games, Scrabble, Big dictation, Quiz show, Fashion parade, T-shirt paiting, Guessing actions, Questions & answers, British life i Moving games.

La jornada English Day és una activitat que sorgeix del Seminari de coordinació d’especialistes de llengua anglesa dels centres del Pla d’Urgell, un espai de formació del professorat. Aquesta activitat s’inclou al Programa d’activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell, que organitzen conjuntament el Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d’Urgell.

En aquesta edició hi van participar, l’Escola Arrels de Mollerussa i del col·legi El Sitjar de Linyola, juntament amb alumnes de cinquè i sisè de les escoles Sant Miquel de Miralcamp, Francesc Arenes de Golmés, La Marinada de Vilanova de Bellpuig, La Bassa de Torregrossa, els Minyons d’Urgell de Fondarella, El Sitjar de Linyola, Pompeu Fabra i Ignasi Peraire de Mollerussa, Ramon Farrerons de Bell-lloc, Mare de Déu de l’Horta d’Ivars d’Urgell i les ZER Plaurcèn i Ventserè. A més a més, s’ha comptat amb la col·laboració dels alumnes d’ESO de La Serra, El Terres de Ponent i La Salle de Mollerussa així com 25 alumnes del Grau d’Educació Primària (anglès) de la Universitat de Lleida.

Comentaris