Les escoles Pompeu Fabra i Marinada, finalistes del Certamen Nacional de Lectura

Aquesta activitat vol ajudar a desvetllar l'interès per llegir i per escoltar en l'alumnat, així com fer de la lectura una activitat divertida, col·laborativa i engrescadora.

Els alumnes del Pla d'Urgell que participaran en la Semifinal en el Saló del Llibre de Mollerussa.
photo_camera Els alumnes del Pla d'Urgell que participaran en la Semifinal en el Saló del Llibre de Mollerussa.

Maria Solsona de l’escola Marinada de Vilanova de Bellpuig i la Núria Pedrós de l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa en el cicle mitjà, i l’Arnau Ortiz de l’escola Pompeu Fabra i la Sara Vall de l’escola Marinada en la categoria de cicle superior, han estat els escolars classificats per la semifinal del X Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta. Aquesta competició pedagògica tindrà lloc el 9 de maig en el marc del XXX Saló del Llibre Infantil i Juvenil que se celebrarà a Mollerussa. La final se celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya al mes de juny.

El passat dijous es van celebrar, en l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell, els quarts de final de la classificació del Pla d'Urgell, amb la participació de les escoles Les Arrels, Pompeu Fabra i Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa, Minyons d’Urgell de Fondarella, Sant Miquel de Miralcamp, Ramon Farrerons de Bell-lloc i Marinada de Vilanova de Bellpuig.

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en veu alta de Catalunya és una iniciativa del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, i la Fundació Enciclopèdia Catalana, té com a objectius ajudar a desvetllar l'interès per llegir i per escoltar en l'alumnat, així com fer de la lectura una activitat divertida, col·laborativa i engrescadora.

comentaris