29.11.2022 |
Territoris.cat

Exposició sobre biodiversitat en insectes de l’Amazònia a les Borges Blanques

Aquest divendres, 9 d’octubre a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura es va inaugurar una exposició sobre ‘Biodiversitat en insectes de l’Amazònia’ amb una visita guiada, per part de l’autor, Joan Condal.

Exposició Biodiversitat en insectes de l'Amazònia - Les Borges Blanques2
Exposició Biodiversitat en insectes de l'Amazònia - Les Borges Blanques
Exposició sobre biodiversitat en insectes de l’Amazònia a les Borges Blanques

Aquest divendres, 9 d’octubre a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura es va inaugurar una exposició sobre Biodiversitat en insectes de l’Amazònia amb una visita guiada, per part de l’autor, Joan Condal

La mostra, que es pot visitar fins al 25 d’octubre de 2015, en horari de la Biblioteca Marquès d’Olivart, recull una experiència entomològica a la selva amazònica peruana i s’hi poden trobar més de 1.000 insectes propis de la regió, com papallones, aranyes i taràntules, formigues gegants i libèl·lules, entre altres.

L’exposició, creada per Condal, difusió cultural i artística, està organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques i durant aquests primers dies, aprofitant el cap de setmana llarg, ja ha rebut més de 300 visites, entre les que hi ha hagut els 3 centres educatius de les Borges. Així, de l’Escola Joan XXIII hi ha assistit 4 grups de 3r i 4t de Primària, del Col·legi Mare de Déu de Montserrat hi ha passat 6 grups de 1r a 6é de Primària, i de l’INS Josep Vallverdú l’han visitat 2 grups de 1r i 3r d’ESO.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut animar a tots els amants dels viatges i de la natura a visitar l’exposició, ja que s’hi poden observar i conèixer moltes espècies i hàbitats exòtics, que formen part del món, que normalment no tenim al nostre abast.

Exposició sobre biodiversitat en insectes de l’Amazònia a les Borges Blanques
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement