Exposició fotogràfica en benefici de la Fundació Vicente Ferrer

El Centre Odontològic Dental Office, presenta una exposició fotogràfica, obra de la mollerussenca Montserrat Navarro, els beneficis de la qual es destinaran a la Fundación Vicente Ferrer. 

Montserrat Navarro, Carmen Pozo i Vicente Lozano
photo_camera Montserrat Navarro, Carmen Pozo i Vicente Lozano

El Centre Odontològic Dental Office, presenta una exposició fotogràfica, obra de la mollerussenca Montserrat Navarro, els beneficis de la qual es destinaran a la Fundación Vicente Ferrer. 

El Centre d'odontologia Dental Office de Mollerussa es va inaugurar fa un any, i en els seus principis socials va establir que part dels beneficis de l'activitat els dedicaria a finançar projectes de la Fundación Vicente Ferrer. Una iniciativa que es deu al fet que part dels especialistes que treballen en el centre formen part de la ONG Dentistas Sin Fronteras, una entitat que porta a terme programes odontològics a la regió d'Anantapur a la India.

Per aquest motiu el centre ha organitzat una exposició fotogràfica de l'obra particular de la mollerussenca Montserrat Navarro. Les fotografies exposades estaran a la venda i la recaptació es destinarà als programes d'atenció en la salut que la Fundación Vicente Ferrer porta a terme a la regió india d'Anantapur.

La mostra s'inaugurarà el dimarts 4 de desembre a les vuit de la tarda, i romandrà oberta tot el mes de desembre, el dissabtes a la tarda. L'acte inaugural clourà amb un refrigeri per a tots els assistents. 

Dentistas Sin Fronteras treballa des de fa 15 anys a la regió d'Anantapur a la India, amb una tasca d'atenció als pacients més desfavorits, els que s'anomenen intocables. Es tracta d'un col·lectiu de més de 4,5 milions de persones que viuen majoritàriament en la regió d'Anantapur, en unes condicions d'extrema pobresa. La Fundación Vicente Ferrer dóna assistència a 2,5 milions d'aquestes persones de manera gratuïta, gràcies a la col·laboració del Doctor Vicente Lozano i el seu equip.

Comentaris