'Lo fenòmeno' del Sr. Postu presenta el seu llibre a Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va acollir ahir la presentació del llibre "Sóc de l'Oest" a càrrec del "sinyó Postu" davant d'un expectant auditori que va voler conèixer una mica més de prop al personatge.

Postu a la Biblioteca Comarcal 1
photo_camera El Sr. Postu va presentar el seu llibre "Sóc de l'Oest" a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Presentat per l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el personatge de ficció del Postureig de Lleida va desgranar d'un a un els motius que el van dur a crear el personatge de ficció, i com va anar creixent el nombre de seguidors dels comptes que gestiona a les xarxes socials.

L'espectacular repercussió obtinguda per la iniciativa, el va fer derivar cap a un vessant solidari, que promou totalment altruista, la venda de xapes solidàries, dissenyades per ell mateix. Destinades a 10 moviments benèfics, fins al moment, els beneficis obtinguts de la seva venda i d'altres iniciatives han superat els 50.000 €. 

Entre altres, cal destacar les següents: la xapa "I ♥ Popes", en benefici d'Adima Lleida (Associació de Dones Intervingudes de Mama); la xapa "I ♥ Bigotis" en benefici de l'Institut de Recerca Biomèdica, per crear un grup de suport a afectats de càncer de pròstata a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i a l'Hospital de Santa Maria de Lleida; la xapa "I ♥ Padrins», en benefici de l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i altres demències de Lleida, etc. 

Cal destacar també el gran ressò mediàtic que va obtenir la seva campanya #FruitaDeLleidaChallenge, per tal de promoure la fruita de Lleida i motivar el consum de productes de proximitat. 
Preservant el seu anonimat amb un barret de l'Aplec del Caragol i una màscara de Spiderman, el Sr. Postu s'ha convertit en un fenomen social a les nostres contrades, perquè posa en valor la personalitat, els costums i l'essència del territori de ponent, fent ús de la pròpia parla lleidatana, de forma divertida, amb to humorístic i sarcàstic. Una aportació del Postureig de Lleida, als #Postufans, amb la qual pretén neutralitzar les notícies negatives que ens arriben diàriament.

 

Comentaris
Més a Cultura
Entering on the requested page Skip advertisement