Gran Estrena de la Coral Noves Veus al Cicle Segrià Corals

Més de 100 assistents gaudeixen d'una vetllada memorable a Montoliu de Lleida amb la participació de tres corals destacades

Imatge del públic que va assistir a l'esdeveniment a Montoliu de Lleida. Foto: Consell Comarcal del Segrià
photo_camera Imatge del públic que va assistir a l'esdeveniment a Montoliu de Lleida. Foto: Consell Comarcal del Segrià
Aquest diumenge,  la Coral Noves Veus de Seròs va debutar al cicle Segrià Corals amb una brillant actuació a la Sala de Ball de Montoliu de Lleida. L'esdeveniment va comptar amb la participació de la Coral La Clavellina de Torrefarrera i la Coral Flor d'Espígol de Rosselló, oferint una vetllada musical de gran qualitat.

Sota la direcció d'Emy Boira i amb Esther Bosch al piano, els 21 cantaires de Noves Veus, presidits per Maria Teresa Baró, van interpretar peces com "Ay... linda amiga", "Escriurem", l'havanera "Mariner de terra endins" i "Por mil años más". El públic, que va superar les 100 persones, va aplaudir amb entusiasme cada actuació.

L'alcalde de Montoliu de Lleida, Eduard Murgó, va lloar la dedicació de les corals participants, mentre que Àlvaro Boqué, cap de l'àrea de Cultura, Joventut i Esports del Consell Comarcal, va expressar la seva satisfacció per la incorporació de Noves Veus al cicle.

La Coral La Clavellina, dirigida per Victor Roman i formada per 26 cantaires, va oferir una selecció de cançons com "Mare, vull ser pescador", "Al·leluia" de Leonard Cohen, "Imagine" de John Lennon, "Tornaré" d'Ortega Monasterio, i "Paraules d'amor" de Joan Manuel Serrat, amb arranjaments de Victor Roman.

La Coral Flor d'Espígol va aportar al concert una varietat de peces, inclosa la cançó popular gallega "O voso galo comadre", "Heal the world" i "We are the world" de Michael Jackson amb arranjaments de R. Faltus, i "Jo et seguiré" del musical "Sister Act" amb arranjament de P. Guixé.

El concert es va cloure amb una interpretació conjunta de les tres corals del cant comú "El concert". A més, dirigits per Carme Valls, els cantaires i el públic van cantar "Tres i tres i tres", una peça dedicada a Valls en reconeixement de la seva prestigiosa carrera en la pedagogia musical i el cant coral, com va destacar Boqué.

Aquest va ser el quart concert del cicle Segrià Corals. El proper esdeveniment tindrà lloc el diumenge 2 de juny a l'església parroquial de Sant Antolí d'Aitona, a les 18.00 h, amb la participació de les corals Estels i Veus del Roser d'Almacelles i La Palometa de Puigverd de Lleida.

Comentaris