La gran expectació obliga a ampliar l'escenari del Festival Cua d'estiu

L’espectacle musical “La maleta de la cupletista” és una falsa biografia de Ramoncita Rovira Garriga, la primera cantant que va gravar en disc el mític tango “Fumando espero” que va triomfar al Paral·lel.

L'obra es representarà al jardí de Cal Combelles, els divendres 18 i 26 de setembre
photo_camera L'obra es representarà al jardí de Cal Combelles, els divendres 18 i 26 de setembre

L’organització del Festival Cua d’Estiu, de Fondarella ha decidit ampliar l’espai escènic on s’havia de presentar l’obra La maleta de la cupletista arran de l’interès que ha suscitat la publicació de la història de la qual fou una de les cupletistes més famoses de Catalunya, Ramoncita Rovira, nascuda a la Fuliola l’any 1902. L’obra estava previst que fos representada a l’escenari de Cal Reñé amb aforament limitat però finalment es representarà en un escenari més gran: el jardí de Cal Combelles, els divendres 18 i 26 de setembre a les 20.00 h.

L’espectacle musical La maleta de la cupletista és una falsa biografia de Ramoncita Rovira Garriga, la primera cantant que va gravar en disc el mític tango Fumando espero que va triomfar al Paral·lel i a Madrid i que havia nascut a la Fuliola. L’obra és una coproducció de la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja.

comentaris