El periodista Josep A. Pérez participa en la setmana cultural de l'escola Ignasi Peraire

Els alumnes compartiran experiències sobre la descripció artística, literària i periodística de persones i paisatges, amb el pintor Robert Pérez i l'escriptor Francesc Pascual.

El periodista Josep A. Pérez amb els alumnes de l'escola Ignasi Peraire.
photo_camera El periodista Josep A. Pérez amb els alumnes de l'escola Ignasi Peraire.

El director del diari digital territoris.cat, Josep A. Pérez, ha participat aquest dijous, en les Jornades Culturals de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa, impartint una xerrada sobre les entrevistes periodístiques en els mitjans de comunicació. Els escolars s'han interessat per les diferències entre els diaris de paper i els digitats, així com les eines que s'utilitzen en aquesta tasca professional.

El centre, en el seu programa d'estudis, dedica aquest curs en l'àrea del coneixement del medi social les maneres de conèixer entitats i persones mitjançant les entrevistes, per la qual cosa han convidat a professionals de diferents àmbits; el pintor Robert Pérez que explicarà com realitza els seus retrats de personatges, o l'escriptor Francesc Pascual que relatarà com descriu els paisatges del Pla d'Urgell.

En el programa de les jornades també s'han inclòs els tallers de Sant Jordi, visites a entitats locals i la celebració de la Diada de Sant Jordi, amb les tradicionals parades d'intercanvi de llibres. L'agenda també comptava amb la dotzena edició dels Jocs Florals, el galop i la ballada de sardanes, acte en el qual van participar el president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat, l'alcalde Marc Solsona i membres de la corporació municipal.

comentaris