02.12.2021 |
Territoris.cat

LA FESTA DEL ROCK CATALÀ ES CELEBRARÀ EL PROPER 27 DE JUNY

Juneda organitza la segona edició de l'Esgarrifa't Night Festival

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de l'Esgarrifa't Night Festival Juneda, que se celebrarà el dissabte 27 de juny.

Esgarrifa't_Juneda_001
Presentació de la 2a edició de l'Esgarrifa't Night Festival Juneda a la Diputació de Lleida.
Juneda organitza la segona edició de l'Esgarrifa't Night Festival

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de l'Esgarrifa't Night Festival Juneda, que se celebrarà el dissabte 27 de juny. La presentació ha comptat amb la participació del diputat i alcalde de Juneda, Antoni Villas; del regidor de l'Ajuntament, Aibert Garriga; del president de l'Associació Jovent Junedenc, Ismael Pinós, i del productor del festival, Enric Subirós.

En la seva intervenció, Antoni Villas ha destacat que es tracta d'un dels festivals més importants de l'estiu que es fan a les comarques de Lleida, i que és així gràcies a la unió d'esforços entre la iniciativa pública i privada, motiu pel qual ha volgut agrair molt especialment la tasca feta per Jovent Junedenc i Enric Subirós en la producció. L'alcalde de Juneda ha volgut remarcar que és un concert obert a tothom, a públics de totes les edats i que servirà per acostar la música que s'està fent en l'actualitat.

L'Esgarrifa't tindrà com a escenari la Pista Parc Alegria de Juneda on, a partir de les 23.20 hores, actuaran Miquel del Roig, 7D Rock, Itaca Band i La Pegatina, que serà el cap de cartell d'aquesta segona edició. El preu de les entrades és de 12 euros en venda anticipada i de 15 en taquilla el mateix dia. Les entrades anticipades es poden adquirir presencialment a l'Ajuntament de Juneda i Sony Gallery-Lleida, i per internet a través de www.subiros.net.

Sobre els grups que hi intervindran, Enric Subirós ha destacat, al marge dels més coneguts com La Pegatina, el carisma i la connexió amb el públic que aporta Miquel del Roig; Itaca Band, que és el grup revelació d'enguany i que està trencant totes les previsions, i 7D Rock, que tancarà la nit en clau de festa. A tots ells els ha volgut agrair el fet que s'hagin adaptat a la filosofia d'un festival que és una barreja de concert i de festa, amb la qual cosa s'ha configurat un cartell de qualitat i a uns preus molt populars.

El festival està organitzat per l'Ajuntament de Juneda i Jovent Junedenc. En la primera edició, celebrada l'any passat, Esgarrifa't va aplegar més d'un miler de persones en un festival en què hi van actuar Txarango, Germà Negre i Búhos, una xifra que els organitzadors esperen superar enguany.

Juneda organitza la segona edició de l'Esgarrifa't Night Festival
comentaris