La llegenda del hip hop Just Blaze entre els artistes que completen la programació de Sónar 2015

El Festival Sónar presentarà l'espectacle The Well, resultat de la col·laboració del productor Koreless i l'artista visual Emmanuel Biard. Un show en el qual es donen la mà, ritmes en espiral i un fascinant disseny lumínic.

Just Blaze un dels artistes que completa la programació de Sonar 2015.
photo_camera Just Blaze un dels artistes que completa la programació de Sonar 2015.

Deu nous artistes se sumen i tanquen la programació de l'escenari SonarDôme, a Sónar de Dia, una banda, el productor i dj americà de hip hop Just Blaze, lllegenda del gènere que ha col·laborat amb Jay-Z, Eminem, Kanye West, Diddy, Drake o Kendrick Lamar entre molts d'altres. En un pla diametralment oposat, l'altre nom fort d'aquesta nova tanda de confirmacions és el de Nazonarai, un supergrup format per tres asos de l'avantguarda i l'experimentació: el japonès Keiji Haino, el nord-americà Stephen O'Malley, de SunnO))) i KTL, i el guitarrista australià Oren Ambarchi.

Sónar continua sumant artistes nacionals a la seva programació, ampliant així la visió panoràmica sobre l'escena en aquest 2015. Destaca especialment l'actuació, per primera vegada al festival, de Pional, un dels artistes més respectats dins i fora del país, avançant en directe part del nou material que publicarà aquesta tardor. Completant la llista, els directes de Skygaze, l'experimental Davic Nod y EVOL, formant part del showcase de Editions Mego; i els sets de Pedro Vian, cap de la plataforma Modern Obscure Music, els emergents Innercut i Downites, així com dos dels membres del Colectivo +0, agitadors de l'escena canària.

En l'àmbit audiovisual, Sónar presenta la col·laboració entre el jove i talentós productor Koreless i l'artista visual Emmanuel Biard, creador també de la posada en escena del concert d'Evian Christ, present també al line-up de Sónar de Dia. El show en el qual han treballat junts porta per nom The Well i en ell es donen la mà els ritmes en espiral del primer amb el fascinant disseny lumínic del segon.

En aquesta mateixa línia, l'artista francès Joanie Lemercier, reconegut pel seu treball amb el col·lectiu Antivj, estrenarà a SonarComplex Blueprint, una nova peça audiovisual que ha creat al costat del músic de Bristol James Ginzburg adaptada especialment per al festival.Blueprint explica la història del cosmos i l'arquitectura mitjançant un impactant sistema de projeccions sobre dues pantalles laterals i un monòlit central.

Comentaris