20.10.2021 |
Territoris.cat

Marc Marzenit i La Pegatina entre les propostes musicals de la Festa Major de Mollerussa

L'actor Jose Corbacho portarà a l’escenari del Teatre L’Amistat el seu monòleg Corbacho G5, on utilitza com a excusa les noves tecnologies per riure de la facilitat que té l’ésser humà de complicar-s’hi la vida.

Marc Marzenit en la presentació del seu disc  To love until we say goodbye a L'Amistat.
Marc Marzenit en la presentació del seu disc To love until we say goodbye a L'Amistat.
Marc Marzenit i La Pegatina entre les propostes musicals de la Festa Major de Mollerussa

El músic i productor mollerussenc Marc Marzenit obrirà la programació musical de la Festa Major de Mollerussa, que se celebrarà del 15 al 17 de maig. El referent mundial de la música electrònica, Portarà a l'escenari del Pavelló Pla d'Urgell seu primer disc To love until we say goodbye, el divendres 15 de maig dos quarts de dotze.

El públic infantil també tindrà el seu concert, ja que divendres al matí a la plaça de Manuel de Bertrand el Club Super3 portarà a escena Somnis, el quart espectacle de Televisió de Catalunya ha preparat per al públic familiar amb la direcció artística d’Àngels Gonyalons i la col·laboració de l’escola de teatre musical Memory i també de Marc Parrot.

La nit de dissabte serà el torn de La Pegatina, que amb més de 900 concerts i quatre discs en el seu currículum, és un dels grups catalans més internacionals. Completaran el cartell Wednesday Lips, que té com a baixista el mollerussenc Albert Gilabert, i el grup de versions La Banda Puig.

La Festa Major també comptarà també amb la presència del mediàtic actor Jose Corbacho que portarà a l’escenari del Teatre L’Amistat el seu monòleg Corbacho G5, on utilitza com a excusa les noves tecnologies per riure de la facilitat que té l’ésser humà de complicar-s’hi la vida. Serà a les 11 de la nit de dissabte i l’entrada, que es pot comprar ja per Ticketmaster, tindrà un preu popular de 18 euros.

El Teatre L’Amistat també acollirà diumenge a les 8 del vespre el concert de jazz-dixie a càrrec de la reconeguda banda La Vella Dixieland, amb més de 30 anys d’experiència en els escenaris i que, en aquesta ocasió, comptarà amb la col·laboració de la cantant Marian Barahona. L’entrada costarà 10 euros i també es pot adquirir ja a través de Ticketmaster.

Marc Marzenit i La Pegatina entre les propostes musicals de la Festa Major de Mollerussa
comentaris