L’Ajuntament de les Borges Blanques compra llibres d’autors o temàtica garriguenca

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat avui la compra de 25 exemplars del llibre ‘Arran de cel, apunts d’astronomia bàsica’ de l’autor borgenc Adolf Boldú, publicat l’any 2014 per Pagès Editors.

Compra del llibre Arran de cel (07-01-2015)t
photo_camera Compra del llibre Arran de cel (07-01-2015)t

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges ha aprovat avui la compra de 25 exemplars del llibre Arran de cel, apunts d’astronomia bàsica de l’autor borgenc Adolf Boldú, publicat l’any 2014 per Pagès Editors. D’aquesta manera la regidoria de Cultura continua amb el seu programa de recolzament a la literatura borgenca i garriguenca, que preveu cada any la subvenció a dos autors locals o comarcals, o per a llibres que parlin de les Garrigues, per un import màxim de 400 euros per edició.

Així, l’any passat ja va adquirir exemplars del llibre El cavaller dels canelons, de l’autor de les Borges Josep Ma Anglès i publicat per Pagès Editors, així com del llibre La Nova Cuina de les Garrigues, un interessant recull de receptes de diversos autors de la comarca, i publicat per l’Editorial Fonoll. El regidor de Cultura de les Borges, Francesc Macià, ha destacat la necessitat de continuar recolzant la literatura i els autors del territori, donades les dificultats que tenim aquí a l’hora de donar-los a conèixer al gran públic. D’aquesta manera els assegurem un impuls que a ells els ajuda a seguir escrivint i a nosaltres a difondre els temes de les Borges.

El llibre Arran de cel atansa el lector a l’astronomia a través de temes molt quotidians de la vida de la majoria de les persones. El seu autor, Adolf Boldú, és professor de Llengua Catalana, Literatura i Llatí, a més d’un gran afeccionat a l’astronomia.

Comentaris