ESTARà OBERTA AL PúBLIC FINS EL 30 D'OCTUBRE, DE DILLUNS A DIVENDRES DE 17 A 21 HORES

L'exposició ‘Fades’, per la Salut Mental, al Complex Cultural de Juneda

Aquest divendres 9 d’octubre, al Complex Cultural de Juneda, Compàs, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda, va presentar l’Exposició ‘Fades’, en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

Exposició Fades al Complex Cultural de JuendaT
photo_camera Exposició Fades al Complex Cultural de JuendaT

Aquest divendres 9 d’octubre, a les 7 del vespre, al Complex Cultural de Juneda, Compàs, el centre de suport a persones amb trastorn mental, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda va presentar l’Exposició Fades, en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

L’exposició està formada per un conjunt de relats sobre vivències pròpies realitzada per membres l‘Associació Salut Mental Ondara-Sió, de la Segarra. Els relats s’han construït entorn d’un personatge fantàstic, éssers protagonistes que no s’han volgut classificar segons cap valoració moral, allunyant-se de la dicotomia present en els contes clàssics de l’univers Disney entre príncep bo-fada bona i el seu antagònic, el personatge cruel de la bruixa. Es refereixen a un tipus d’ésser que vol mostrar-nos la seva dualitat, essent un personatge bo en essència però que a la vegada pot ser cruel en alguns moments de la seva vida.

La malaltia mental produeix a les persones que la pateixen un punt i apart a les seves vides, una fractura pròpia de l’experiència traumàtica. Sembla que existeix algun tipus de vinculació entre la manera d’afrontar l’escriptura com un procés creatiu i la perspectiva actual que cadascú té sobre aquesta experiència. L'exposició estarà oberta al públic fins el dia 30 d'octubre, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores..

Comentaris