L'INS Terres de Ponent obté menció d'honor en el concurs Ciencia en Acción

L'electrònica analògica aplicada al camp de la música, un treball de l'estudiant de l'INS Terres de Ponent, Albert Peláez, ha obtingut la menció d'honor en la secció de Ciència i tecnologia, del Concurso Internacional de Ciencia en Acción.
Albert Peláez rep la menció d'honor de ma dels organitzadors.
photo_camera Albert Peláez rep la menció d'honor de ma dels organitzadors.

La Convocatòria de la tretzena edició del Concurso Internacional de Ciencia en Acción, va seleccionar tres treballs del centre de secundària Terres de Ponent de Mollerussa. Amb aquesta selecció l'organització premiava als autors dels treballs amb el viatge per assistir a la final, que es va celebrar aquest cap de setmana a Alcobendas.

Entre els treballs mollerussencs presentats, hi ha el realitzat per l'estudiant de primer de batxillerat, Albert Peláez,  L'electrònica analògica aplicada al camp de la música, va ser premiat amb una menció d'honor en la modalitat deCiencia y Tecnología, la resta de treballs no van obtenir cap premi.

La representació lleidatana va ser més extensa, amb participació dels instituts Guindàvols i Joan Oró de Lleida i l’INS d’Alcarràs. Entre aquests el centre de secundària Guindàvols també va obtenir una menció d'honor en la modalitat de Demostraciones de Física, Sostenibilidad y Indaga en astronaútica.

Però el millor dels guardons lleidatans el va obtenir el professor Laureà Huguet de l’INS Joan Oró amb el treball  titulat, Un mundo eléctrico. Seis formas físicas de producir electricidad, que va ser guardonat amb el primer premi en la modalitat de Demostraciones de Física.

comentaris