L'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida tanca la temporada al Teatre L'Amistat de Mollerussa

La formació musical l'integren 113 músics procedents de Bellpuig, Cervera, Lleida, Mollerussa, Oliana, Pons, Solsona i Tàrrega, sota la direcció d'Albert Gumí i Sònia Peiró.

Orquestra Infantil Interior
photo_camera Un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Infantil Terres de Lleida.

L'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida clausura la temporada de concerts al Teatre L'Amistat de Mollerussa, el diumenge 9 de febrer a les 12 del migdia, i al Paranimf de Cervera a dos quarts de set de la tarda. El concert oferirà un programa que recorrerà des del barroc fins al rock contemporani, així com un tast a les músiques d'arreu del món.

La formació musical va néixer durant el curs escolar 2011-2012, com un projecte educatiu territorial del qual van sorgir l'Orquestra Simfònica i l'Orquestra d'Acordions. La iniciativa va engegar amb 77 participants i actualment en formen part 113 músic procedents de Bellpuig, Cervera, Lleida, Mollerussa, Oliana, Pons, Solsona i Tàrrega, sota la direcció d'Albert Gumí i Sònia Peiró.

El projecte té com a objectius avesar als alumnes a la pràctica instrumental d’orquestra d’una manera estable i que els permeti en un futur d’incorporar-se a formacions de més nivell, tant professionals com amateurs, ampliant al mateix temps el seu àmbit social en el món de la música.

Per altra banda, la iniciativa pretén establir un ric i fructífer intercanvi de vivències i experiències entre els professors que hi participen, millorant així l’experiència i el projecte docent de les seves respectives escoles.

Comentaris