03.10.2022 |

La colla Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig continua acaparant èxits

La colla del Pla d'Urgell manté un alt nivell en la competició sardanista, com ho va demostrar aquest cap de setmana a les Borges Blanques aconseguint la segona posició en la categoria de punts lliures.
Vuit colles van participar en l'Aplec de Les Borges Blanques.
La colla Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig continua acaparant èxits

Les Borges Blanques han acollit aquest diumenge el cinquè concurs del Campionat de Sardanes de la Terra Ferma, i un cop més, la colla Dolç Infern de Lleida ha tornat a demostrar la seva hegemonia, en guanyar en la categoria abosulta i també la de punts lliures, i descobrint la sardana revessa. Un total de vuit colles s’han aplegat en aquesta competició, entre elles, la Bell Esplai de Valls, que tot i no puntuar per al campionat, s’ha endut la segona posició. La Verge del Miracle de Balaguer i la Sol Ixent de Vilanova, que s’estrenava aquesta temporada, han quedat en tercera i quarta posició, mentre que la resta de la classificació l’han completat, per aquest ordre, la Brut Natura de Borges, la Somni de Lleida, la Ferma de Ponent de Bellpuig i els Jovencells de Cervera. Així, la Dolç Infern continua liderant la classificació provisional, que ja es pot consultar a www.sardalleida.org.

En la categoria de punts lliures, la Dolç Infern s’ha endut la primera posició, mentre que la Sol Ixent ha quedat segona, seguida de la Brut Natura i la Somni. En les categoria alevina, l’Escarlata s’ha imposat als Dimoniets, totes dues colles de Lleida, i en la categoria Infantil, la Guspira, també de Lleida, ha estat superior segons el jurat, a la Demà Jovencells de Cervera.

La propera cita per als sardanistes de Ponent és dissabte vinent a Vilanova de Bellpuig.

 

 

La colla Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig continua acaparant èxits
comentaris