La poesia de Jordi Pàmies, aquest dimecres al pati de l'IEI

LLUNA D'ESTIU, una producció de Teatre de Butxaca de Mollerussa i la productora La Gata Roja de Castellserà que pretén donar a conèixer l’obra del poeta de Guissona Jordi Pàmias arreu de Catalunya. 
photo_camera David Pradas, Núria Miret i Jaume Jovells.

Lluna d’estiu és un muntatge poètic, produït per Teatre de Butxaca, basat en un dels llibres de Pàmias, amb música del compositor de Castellserà, David Pradas. El CD, que es presenta també en el marc de l’espectacle, el composen 22 temes de Pradas i ha estat enregistrat a la seva productora: La Gata Roja.

 El poemari Lluna d’estiu, publicat el 1985 per Jordi Pàmias i també inclòs al tercer volum de la seua obra poètica publicada el 2004 per Pagès Editors és un recorregut pels records d’infantesa del poeta, sobre l’absència del pare i de la mare i sobre les seves passejades per la Segarra.

 El director, Jaume Jovells, que juntament amb Núria Miret protagonitza l’obra, ha seleccionat una vintena de textos i poemes que tenen la música de fons i el fil conductor de la música de Pradas.

 Jovells ha seleccionat una vintena de textos, amb un principi (una poesia sobre l’escriptor) i un final (sobre la importància de la paraula) per teixir un recital en què els poemes tenen la música de fons i el fil conductor del piano de David Pradas.  

Comentaris