Biblioteques amb DO va oferir una vetllada de creativitat al Celler del Castell del Remei

Un centenar de persones gaudeixen de la proposta més atractiva i innovadora del cicle Biblioteques amb DO, una iniciativa de la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa.

El marc incomparable del Celler Castell del Remei amb el maridatge de vestits de paper.
photo_camera El marc incomparable del Celler Castell del Remei amb el maridatge de vestits de paper.

El cicle Biblioteques amb DO va dur a terme aquest divendres un dels actes més creatius i innovadors de la programació d'enguany, amb la desfilada de creacions de la col·lecció del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa, que es va dur a terme en el Celler del Castell de Remei.

Una vetllada que va deixar bocabadats a més d'un centenar de persones que van viure l'experiència de compaginar un entorn arquitectònic emblemàtic amb la creativitat dels vestits de paper de l'espai museístic mollerussenc.

Es van seleccionar, sis peses de diferents categories realitzades per les modistes de l'Associació de Dones d'Almenar, de Conchita Paesa de Saragossa i de Carme Solà d'Alguaire. Unes creacions que van convertir la vetllada en un maridatge de color amb les aromes del celler de referència de la comarca.

Els assistents van completar l'experiència artística amb un tast dels sis vins més representatius dels cellers Tomas Cusiné, Castell del Remei i Vilosell. Vins que representen el millor de la DO Costers del Segre amb les arrels de Garrigues, Urgell i Pla d'Urgell. Uns vins que ja es cotitzen amb un alt valor qualitatiu en l'àmbit nacional i internacional.

El cicle finalitzarà el 26 de febrer a dos quarts de 9 del vespre a la Biblioteca Jaume Vila amb una xerrada viatgera que ens descobrirà la ciutat de Bordeus: ostres i vins. Anirà a càrrec de Gerard Espada i Pedro Collado per gentilesa d’Iltrida Viatges. En el transcurs de la xerrada se servirà un tast de vi Colors Negre, de Castell del Remei.

 

comentaris