Magnífic Fest 2024: La fusió de talents independents il·luminarà Lleida amb Iván Ferreiro com a cap de cartell

La ciutat de Lleida es prepara per rebre la tercera edició del Magnífic Fest, marcada per la presència de noms destacats de la música independent. Amb l'anunci de Iván Ferreiro, Jimena Amarillo, Siloé i Alidé Sans com els primers artistes confirmats, l'esdeveniment promet ser una celebració eclèctica de la diversitat musical.
Fotograma de lúltim vídeoclip d'Iván Ferreiro "En las trincheras de la cultura pop"
photo_camera Fotograma de lúltim vídeoclip d'Iván Ferreiro "En las trincheras de la cultura pop"

El festival, que se celebrarà els dies 14 i 15 de juny, s'ha consolidat com un dels esdeveniments més importants del calendari cultural lleidatà.

Diversitat i Qualitat Musical

Iván Ferreiro, conegut per la seva trajectòria amb Los Piratas, portarà a l'escenari el seu nou treball, 'Trinchera Pop', acompanyat d'una selecció de músics de renom. Siloé, amb el seu cinquè disc 'Santa Trinidad', i Jimena Amarillo, amb el seu segon àlbum 'La pena no es cómoda', aportaran les seves veus úniques al festival. Alidé Sans, una veu commovedora que canta en aranès, oferirà una fusió de gèneres que promet ser una de les actuacions més esperades del festival.

Un Espai per a la Gastronomia i la Cultura

El recinte de les Firetes de Lleida no només serà testimoni de les actuacions, sinó que també oferirà una ampla oferta gastronòmica, en col·laboració amb Magna de San Miguel, consolidant així l'experiència cultural i sensorial del festival.

Suport Institucional i Organització Aquesta festa de la música és possible gràcies a la col·laboració de les empreses Line Up, La Traca Events i Bonöbo Group, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida.

Els detalls finals del cartell es desvelaran en una roda de premsa el proper 21 de novembre, moment en què s'espera incrementar encara més l'expectació.

Entrades ja a la Venda

Els aficionats ja poden adquirir les seves entrades a través de la web del festival, on es poden trobar els abonaments per a aquesta cita ineludible amb la música.

El Magnífic Fest es postula com un punt de trobada per als amants de la música de qualitat, l'art independent i la cultura en un ambient vibrant i acollidor. 
Més informació a la pàgina Web del festival.

Comentaris