30.11.2022 |
Territoris.cat

El Saló del Llibre aplega un miler de participants en la Marató de Lectura en Veu Alta

Aquest cap de setmana el Saló del Llibre oferirà una desena d’activitats per al públic familiar entre les que hi ha sessions de l’hora del conte, tallers, espectacles teatrals màgia i narracions amb titelles, entre altres.

El saló del Llibre Infantil acull la quarta edició de la Marató de Lectura en Veu Alta.
El Saló del Llibre Infantil acull la quarta edició de la Marató de Lectura en Veu Alta.
El Saló del Llibre aplega un miler de participants en la Marató de Lectura en Veu Alta

En el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil es va celebrar aquest dijous, la quarta edició de la Marató de Lectura en Veu Alta, una iniciativa que va reunir al voltant d'un miler de participants. Entre aquests lectors, més de tres-cents ho van fer llegint diferents fragments de llibres amb un mateix fil argumental: Els mons màgics, ja que precisament la màgia és també l’eix temàtic del saló.

El gruix dels lectors van ser escolars dels diferents centres de primària i secundària de la ciutat, sobretot en horari escolar, mentre que la resta de franges les van ocupar membres de les diferents entitats que formen el teixit associatiu de la ciutat, així com particulars, segons va explicar Diana Solé, directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i responsable del saló.

La Marató, la va inaugurar a les nou del matí la regidora d’Ensenyament, Rosalia Carnicé, i l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona va ser l'encarregat de fer la darrera lectura a les nou del vespre.

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil romandrà obert fins al 30 d'abril en el Complex L'Amistat, una mostra que impulsa el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament, i que es va inaugurar el passat diumenge 19 d'abril.

D’altra banda, aquest cap de setmana el Saló del Llibre oferirà una desena d’activitats diverses per al públic familiar entre les quals hi ha sessions de l’hora del conte, tallers, espectacles teatrals màgia i narracions amb titelles, entre altres. El saló acollirà també la 2a Trobada Pedagògica, el dissabte 25 d'abri, amb la participació de professionals del món de l’ensenyament.

Podeu descarregar la programació detallada dia a dia, clicant en aquest enllaç.  

El Saló del Llibre aplega un miler de participants en la Marató de Lectura en Veu Alta
comentaris