Mercè Arànega inaugura el cicle Cua d'estiu a Fondarella

Cua d’Estiu 2014 amplia el nombre d’espectacles, obre dos nous escenaris d’actuacions i manté l’originalitat que el caracteritza: actuacions en espais íntims.

El compositor i productor David Pradas presenta el seu nou treball Insectum.
photo_camera El compositor i productor David Pradas presenta el seu nou treball Insectum.

L’actriu Mercè Arànega inaugura, aquest divendres 5 de setembre, el festival d’espectacles de petit format Cua d’estiu de Fondarella, amb Paraula de dona. La proposta d’aquest cap de setmana continua dissabte dia 6 amb el compositor de Castellserà, David Pradas, que oferirà una prèvia del seu nou disc, Insectum, piano en directe i videoprojeccions..

La presència a l’escenari de Mercè Aránega,  no és casual ja que enguany a tots els espectacles teatrals hi apareixen personatges femenins.

Així, en teatre s'estrenarà l’espectacle de Teatre de ButxacaMemòria amb text de Manuel Molins i música d’abans i de després de la guerra. La Cia. Crisi Perpètua presentarà, amb text de Fina Morella Femení Plural i Asdorus-teatre ens porta Joc de Dames un divertit i càustic text de Jean-Claude Danaud.

La productora musical La Gata Roja oferirà una prèvia de l’espectacle La maleta de la cupletista un falsa biografia musical sobre la cupletista de la Fuliola, Ramoncita Rovira.

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Fondarella, la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja compta amb el suport de la Diputació de Lleida i continua mantenint l’esperit dels seus inicis, posar en valor cultura i el patrimoni del Pla d’Urgell a partir de la cultura: teatre, música. Els escenaris, com sempre, són cases particulars que s’obren al públic els dies del festival.

Cua d’Estiu 2014 amplia el nombre d’espectacles, obre dos nous escenaris d’actuacions i manté l’originalitat que el caracteritza: actuacions en espais íntims, com són el Pati de Cal Ros, el Jardí de Cal Combelles, el Jardí de Cal Viuda i Cal Reñé, a qui agraïm la bona acollida i la col·laboració.

D’altra banda i també com a novetat aquest any, un cop finalitzada la funció i el concert s’obriran el jardí de Cal Combelles al públic perquè la gent pugui quedar-s’hi per acabar de passar la vetllada.

http://territoris.opennemas.com/media/territoris/images/2014/09/03/2014090319193192122.jpgLa programació també incorpora espectacles per a tots els públics programant les produccions Un viatge de contes, de la companyia Campi qui puguiTrapsde la companyia de Tàrrega, Efímer. Totes dues companyies arriben a Fondarella després de portar els seus espectacles de gira internacional.

En àmbit musical es podrà escoltar el cantautor Fustegueres, el pop íntim de Wednesday Lips, la música d’arrel amb la veu d’Heura Gaya i l’acordió de Blai Casals. El pianista i compositor de Castellserà David Pradas eoferirà una prèvia del seu nou disc: Insectum.

Com cada any, tots els espectacles són gratuïts i el públic assistent hi pot fer una aportació voluntària.

Podeu descarregar els programa de Cua d'estiu en format pdf.

comentaris