Quim Masferrer cap de cartell de la nova temporada del Teatre L'Amistat

Mollerussa continuarà tenint teatre familiar gràcies a l'esforç de La Xarxa, que després de 28 anys i amb el suport de l'Ajuntament, suporta la gran davallada del sector cultural.

Quim Masferrer, Que faries si et quedessin 90 minuts de vida?
photo_camera Quim Masferrer, Que faries si et quedessin 90 minuts de vida?

Quim Masferrer, El foraster, i Eduard Biosca, Sr. Bohigues de Versió RAC1 són els caps de cartell de la nova temporada del Teatre L'Amistat, que van presentar aquest dimarts alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el regidor de Cultura, Jordi Pérez i el tècnic Àlex Culleré.

Solsona ha explicat que s’ha intentat combinar la presència de professionals del teatre amb companyies amateurs locals, com és el cas de Teatre Rossinyol i el Teatre de Butxaca i també l’Associació cultural i teatral Som els que som de Bell-lloc.

La nova temporada, que inclou un total de 5 espectacles, comença el 28 de setembre amb El meu veí és un barrut, del Grup de Teatre Rossinyol, el 4 d’octubre serà el torn d’Els nens del cor, que porten en escena Som els que som de Bell-lloc. El 8 de novembre Quim Masferrer presentarà, la producció de Teatre de Guerrilla, Que faries si et quedessin 90 minuts de vida?

Podeu descarregar tota la programació en format pdf.

El programa continua amb Teatre de Butxaca, que portarà en escena Memòria en tres sessions, una divendres 28 de novembre i dues dissabte 29, en un format en el qual l’espectador serà dins de l’escenari per la qual cosa es limitarà l’aforament a 100 persones per sessió.

La temporada la tancarà el 20 de desembre El pensador de barra lliure amb el personatge del Senyor Bohigues, un personatge que apareix diàriament a Versió RAC1 presentat per Toni Clapés.

Les entrades ja són a la venda a través de Ticketmaster i es podran adquirir també a taquilla a partir del dia 25 de setembre i la setmana de la representació de dimecres a divendres.

Així mateix, el Teatre L’Amistat, en col·laboració amb la Filmoteca a les Terres de Lleida, acollirà un any més cinema en versió original amb dues pel·lícules del director francès François Truffaut. La primera Los 400 golpes, del 1959, es projectarà el 20 d’octubre i la segona Fahrenheit 451, del 1966, el 27 de novembre. L’horari serà a les 9 del vespre i l’entrada tindrà un preu de 3 euros.

La programació de La Xarxa completarà la temporada estable de teatre amb 4 obres variades i de qualitat com són l’espectacle de dansa, música i multimèdia Bombolles de paper, de Cia. Múcab Dans, el 19 d’octubre, Clic, de la Cia. Jordi del Rio, el 2 de novembre, La veritable història dels tres porquets, de Xip Xap, el 16 de novembre, i La tortuga l’Illa d’en Tresot, de La Pera Llimonera, el 30 de novembre. Així ho han explicat, Josep Pijoan i Isabel Montserrat, responsables de La Xarxa, els quals han remarcat que Mollerussa seguirà tenint teatre familiar un any més i ja en fa 28 gràcies al públic i a l’ajuda de l’Ajuntament, ja que en moltes altres poblacions s’han vist obligat a deixar de fer-ne per motius econòmics.

comentaris