Teatre de Butxaca convida a Mercè Arànega per commemorar el trentè aniversari de la companyia

La programació de La Xarxa, entitat que celebra enguany el seu 30è aniversari, completarà la temporada estable amb quatre obres 

Mercè Arànega en la commemoració de 30 anys de Teatre de Butxaca
photo_camera Mercè Arànega en la commemoració de 30 anys de Teatre de Butxaca

El Teatre L’Amistat de Mollerussa continua la programació amb Mercè Arànega que es posarà a la pell de Neus Català amb l’obra amb la qual la companyia local Teatre de Butxaca vol commemorar el seu 30è aniversari.

L'obra Un cel de plom, part dels actes del 30è aniversari de Teatre de Butxaca
Imatge de l'espectacle de titelles Viatge a l'illa del tresor, a carrec de la companyia Encara Farem Salat al Teatre de l'escorxador de Lleida.

L’actuació de Mercè Arànega amb Neus Català, Un cel de plom, està prevista pel 7 de novembre i forma part dels actes de celebració del 30è aniversari de Teatre de Butxaca. La temporada es tancarà el 28 de novembre amb Aquí es respira només present de la Cia. Suburbi’s, interpretada per l’actriu mollerussenca Laura Ortiz.

Les entrades es poden adquirir a través de Ticketmaster i es podran retirar també a taquilla la setmana de la representació de dijous a divendres.

La fundació d'espectacle infantil i juvenil ha programat en aquests anys 258 representacions amb 72.000 espectadors

D'altra banda, la programació de La Xarxa completarà la temporada estable de teatre amb el teatre musical de Cabaret Patufet, de Samfaina de colors (1 de novembre); Tot plegat, de Clow Teatre (15 de novembre);  i l’animació audiovisual de la Cia. Teatre Animal i el seu Com gat i gos (29 de novembre). 

Així ho han explicat Isabel Montserrat i Josep Pijoan, responsables de La Xarxa, que precisament celebra aquesta temporada el seu 30è aniversari. En aquest sentit, Pijoan ha destacat que per les 258 representacions que han programat al llarg d’aquests anys hi ha passat més de 72.000 espectadors.

Comentaris