03.10.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa convoca la 27a edició del Premi de Novel·la Breu

El termini per presentar els originals finalitzarà el 31 de gener del 2015, i les bases de la convocatòria es poden consultar a www.mollerussa.cat.

Acte de lliurament del Premi de Novel·la Breu ciutat de Mollerussa 2013.
Acte de lliurament del Premi de Novel·la Breu ciutat de Mollerussa 2013.
Mollerussa convoca la 27a edició del Premi de Novel·la Breu

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat una nova edició, la 27a, del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, dotat amb 5.000 euros que corresponen a la primera edició de l’obra, que va a càrrec de Pagès Editors. Aquest concurs concedeix també, a criteri del jurat, un accèssit dotat amb 1.000 euros.

Les obres participants en aquesta nova edició hauran de ser inèdites i escrites en llengua catalana i versar sobre un tema de lliure elecció. El termini per presentar els originals acaba el 31 de gener del 2015. Les bases es poden consultar a www.mollerussa.cat

El jurat, integrat pels escriptors Pep Coll, Ramon Rubinat, Albert Villaró, la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, i el també escriptor Josep Borrell, que actua com a portaveu, donarà a conèixer el seu veredicte en un acte literari que es farà el pròxim 10 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori.

Cal recordar que Josep Pastells, periodista i escriptor de Girona, va ser el guanyador de la 26a edició del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa amb l’obra La síndrome de Pèlach Canyes, una sàtira sobre la degradació del món laboral a partir de l’experiència d’un periodista obligat a treballar per a un empresari sense escrúpols. Pel que fa a l’accèssit dotat amb 1.000 euros, el jurat va decidir lliurar-lo a Susagna Aluja (1972), filla de Belianes tot i que resident a Barcelona, per l’obra Tres guineus, una novel·la dramàtica ambientada al món rural.

Mollerussa convoca la 27a edició del Premi de Novel·la Breu
comentaris