Mollerussa ja compta amb el primer audiovisual de la Memòria Oral

El document audiovisual forma part d'un projecte més extens en el que hi han participat veïns de Mollerussa que expliquen diferents períodes de la història.

Presentació 2
photo_camera Presentació 2

Mollerussa ja compta amb un nou document que recull la memòria oral de diversos veïns de la capital del Pla d'Urgell, que a través de la seva experiència narren els diferents períodes de la seva història. El projecte, en format audiovisual, es va presentar aquest dissabte en el complex L'Amistat, amb la participació de més d'un centenar de persones.

Una iniciativa impulsada per l'Associació Amic Mollerussa i Cultura, sota el nom de La Memòria Oral de Mollerussa, el qual  té com a objectiu deixar constància d’aspectes tan importants com l’educació, el paper de les dones, l’activitat comercial, festes populars, la vida familiar i altres de la societat mollerussenca dels anys 30 als 50 del segle passat, explicats en primera persona per un grup de veïns de Mollerussa.

L'Audiovisual forma part d'un projecte més extens en el que hi participaran persones vinculades en aquest període històric i que estiguin disposades ha participar-hi, segons van explicar els impulsors de la iniciativa. El material recollit es dipositarà en l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell, per tal de què sigui catalogat i al mateix temps perquè el puguin consultar les futures generacions de mollerussencs.

Comentaris