Mollerussa prepara la creació de l'Observatori d'Entitats

A2MIC és l’entitat que s’encarregarà de constituir un Observatori d’Entitats a Mollerussa per tal de conèixer les inquietuds de les associacions de la ciutat i com a nova via de participació. 

Marc Solsona i Esteve Aymerich, presenten el projecte de l'Observatori d'Entitats
photo_camera Marc Solsona i Esteve Aymerich, presenten el projecte de l'Observatori d'Entitats

L’Ajuntament de Mollerussa ha encarregat a l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura (A2MIC) el desenvolupament del projecte que anomenen Observatori d’Entitats. Aquest instrument té, d’una banda, la finalitat de poder conèixer de dalt a baix totes les entitats culturals, educatives o esportives de la ciutat i, d’altra banda, incrementar la participació entre el veïnat.

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, va afirmar aquest dimarts que l’Observatori d’Entitats és necessari per millorar la comunicació entre l’Ajuntament i les diferents associacions, i viceversa, a la vegada que és una eina que facilitarà la posada en comú d’idees i projectes. A més, va comentar que A2MIC és una associació amb una gran capacitat organitzativa, motiu pel qual ha estat l’encarregada de tirar endavant el projecte.

Esteve Aymerich, president d’A2MIC, va concretar que ja porten mesos parlant amb Marc Solsona sobre aquest tema i que la pròxima tasca que duran a terme serà definir com s’ha realitzar la recerca, organitzar-la i determinar-ne les funcions. A banda d’això, Aymerich va explicar que l’entitat té previst continuar impulsant la mostra d’entitats fins que l’Ajuntament en pugui assumir l’organització. Així mateix, el responsable d’A2MIC va afegir que han proposat al consistori el poder editar una revista que sigui l’altaveu de l’activitat i les propostes associatives de Mollerussa. 

comentaris