Montse Guardiola Impulsa la Integració de l'Enoturisme en Tots els Àmbits del Sector Turístic de Lleida

Montse Guardiola Impulsa la Integració de l'Enoturisme al territori

Montse Guardiola, hostalera i presidenta de la Ruta del Vi de Lleida - DO Costers del Segre, destaca la necessitat d'expandir els beneficis de l'enoturisme a tots els agents del sector
Montse Guardiola al Celler del Roser - Foto: Ruta del Vi de Lleida
photo_camera Montse Guardiola al Celler del Roser - Foto: Ruta del Vi de Lleida
Vinyes de la Ruta del Vi de Lleida

Des de la presidència de l'entitat enoturística, Guardiola vol portar l'enoturisme més enllà dels cellers, incidint en restaurants, allotjaments i altres punts d'interès a la regió. El seu objectiu és atraure turistes interessats en descobrir la cultura, la gastronomia, el paisatge i la història de Lleida, amb el vi com a eix central.

Des de que va assumir el càrrec a finals de maig, Guardiola fa una valoració molt positiva de l'evolució de la Ruta del Vi. Destaca la col·laboració dels associats, la DO Costers del Segre, i les institucions patrocinadores com els patronats de Promoció Econòmica i Turisme de la Diputació de Lleida, i el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Lleida.

El programa d'actuacions de 2023 ha estat molt complert, abastant àrees com la promoció, suport a la comercialització, formació, producció de materials promocionals, i el reforç de la marca en l'àmbit digital i publicitari tradicional. S'han realitzat diverses iniciatives, com la participació en esdeveniments com FINE Valladolid, IWINETC a Tarragona, la Festa del Vi de Lleida, suport a la campanya "12 mesos 12 cellers", i diverses activitats dels cellers i altres agents.

La Ruta del Vi també ha organitzat un viatge de periodistes especialitzats en viatges i turisme gastronòmic, coincidint amb la Festa del Vi de Lleida. A més, l'entitat ha actualitzat el seu material promocional i està treballant en el disseny d'un nou portal web, que integrarà experiències enoturístiques categoritzades, consolidant així la seva presència i impacte en el sector turístic i enoturístic.

Comentaris