04.04.2020 |
Territoris.cat

Nils Frahm artista destacat entre les 40 noves incorporacions al cartell de Sónar 2014

Sónar col · labora per primera vegada amb el Mercat de les Flors de Barcelona, amb una peça de dansa de Sonia Gómez i Lucy Suggate a partir de la música de The Inheritors, de James Holden, que actuarà amb elles a l'escenari.

El pianista alemany Nils Frahm  a l'escenari SonarHall de Sónar 2014.
El pianista alemany Nils Frahm a l'escenari SonarHall de Sónar 2014.
Nils Frahm artista destacat entre les 40 noves incorporacions al cartell de Sónar 2014

El festival Sónar ha fet públic els quaranta nous artistes que s'incorporen a la programació del 2014, entre els que destaca el jove i popular pianista alemany Nils Frahm, aquest demostrarà a l'escenari SonarHall per què és un dels més celebrats representants de la nova escola que uneix l'acústic amb l'electrònic.

Per la seva banda, els britànics Simian Mobile Disco presentaran en SonarHall el seu nou projecte, Whorl, en què prescindeixen del ritme i s'acosten a l'ambient primigeni de Tangerine Dream.
 
Completen les noves incorporacions a Sónar de Dia la nova estrella del pop nòrdic, Mo i les sessions en SonarVillage de dos puixants beatmakers: el canadenc Ryan Hemsworth i el francès Stwo.
 
A Sónar de Nit destaquen l'aliança entre Daphni (Dan Snaith, líder de Caribou) i James Holden, que oferiran un inaudit i excitant dj set a quatre mans la nit de dissabte a SonarLab; i la sessió de Monki, locutora i dj de la BBC Radio1, que tancarà l'escenari SonarCar amb bass music i UK house de la més alta qualitat.
Sónar completa una de les programacions més excitants a nivell nacional de la seva història, determinada pel excel · lent moment que viu l'escena aquests últims anys.
 
Les noves incorporacions inclouen l'electrònica hipnòtica de Nev.Era, el techno industrial de Pina, el dream-noise de Sunny Graves, els drones ambientals de Raig-60, el beatmaker gallec Mwëslee tancant una de les nits en SonarCar, el hip hop cinematogràfic de Glue Kids, la bass music de BSN Posse, el garatge-house de Kresy, el post rock pictòric deTerritoire, la col · lisió d'imatges i so de 3QUINOX, la versatilitat i coneixement de la Discos Paradiso Crew, el bon fer als plats de DJ2D2, Dj Der, Enpunto i Shelby Grey, l'electropop prejudicis de Xavi Mateu & Carlos Bayona, el post-dubstep de Mario Nieto, la contundència ballable de Uner (presentat per Pioneer Dj), l'experimentació sorollista de Ordre Etern, la vocació pop d'Eme DJ, el house groovy de Vallès, els future beats de Sanatruja i la versatilitat a la pista de Mr.k!.
 
Aquest any, i per primera vegada, Sónar col · labora amb el Mercat de les Flors. El centre de referència de Barcelona de la dansa contemporània i les arts de moviment, confrontant a Sónar de Dia, acollirà l'espectacle de dansa The Inquisitive Middle, una peça creada per la coreògrafa i performer Sonia Gómez i la ballarina i performer Lucy Suggate a partir de la música de The Inheritors, de James Holden. El mateix Holden actuarà en directe amb les dues artistes, en la que serà la primera interacció entre Suggate, Gómez i el productor anglès sobre un escenari.

Comentarios