Amb una proposta immersiva que es pot veure al planetari on es combina música i vistes del sistema solar

El Parc Astronòmic del Montsec celebra els 50 anys del l'àlbum 'The Dark Side of the Moon' de Pink Floyd

El Parc Astronòmic del Montsec (PAM) a Àger ha marcat una fita extraordinària en la seva última proposta immersiva, celebrant els 50 anys de l'àlbum icònic de Pink Floyd, 'The Dark Side of the Moon'
Un moment de l’espectacle ‘The Dark side of the Moon’ al PAM
photo_camera Un moment de l’espectacle ‘The Dark side of the Moon’ al PAM

Amb una combinació innovadora de música i vistes espectaculars del sistema solar, el PAM ha creat un espectacle de 42 minuts que transporta els espectadors a una experiència única que uneix l'astronomia amb la música emblemàtica de Pink Floyd.

Amb l'ús de tecnologia moderna, la banda britànica ha col·laborat amb el PAM per crear un espectacle que transcendeix els límits entre el concert i l'observació astronòmica. Cada cançó de 'The Dark Side of the Moon' s'acompanya d'imatges i projeccions que exploren temes futuristes i retro, en un viatge visual que captura la rica història de Pink Floyd.

Presentació de l’espectacle ‘The dark side of the Moon’ al PAM
Foto:  Oriol Bosch
Presentació de l’espectacle ‘The dark side of the Moon’ al PAM - Foto: Oriol Bosch (ACN)

Les vistes espectaculars del sistema solar s'entrellacen amb les notes característiques de l'àlbum, creant una experiència immersiva que transporta l'espectador a través del temps i l'espai. Les cançons es converteixen en paisatges sonors que s'ajusten perfectament a les imatges astronòmiques projectades en la pantalla, brindant una experiència multisensorial única.

Cada cançó de l'àlbum té el seu propi tema i s'aprofita de la tecnologia de darrera generació que només un planetari com el del Montsec pot oferir. Des del futurisme fins a homenatges retro, les projeccions visualment impressionants es converteixen en una simfonia de llum i so que captiva l'audiència en una odissea còsmica.

 

És important destacar que aquest espectacle extraordinari ha estat creat amb la col·laboració de Pink Floyd i l'equip del PAM, utilitzant les últimes tecnologies per garantir una experiència única. Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i comunicació pública d'aquesta proposta sense l'autorització corresponent.

Per als amants de la música i l'astronomia, aquest espectacle al Parc Astronòmic del Montsec ofereix una oportunitat única per explorar la intersecció entre la ciència i l'art, capturant l'essència intemporal de 'The Dark Side of the Moon' sota els cels estrellats del Montsec. El PAM continua destacant com un destí innovador que combina l'educació astronòmica amb experiències artístiques inoblidables.

Comentaris