Amics del Bisbe Deig segueix en la primera línia de les propostes culturals del Pla d'Urgell

L'Associació d'Amics del Bisbe Deig, ha preparat un programa de xerrades amb personatges de la talla de  Joan Rigol, ex-President del Parlament de Catalunya, el periodista i escriptor Xavier Bosch o el  director de VilaWeb, Vicenç Partal, entre altres.   

El periodista Xavier Bosch presentarà el llibre, Algú com tu
photo_camera El periodista Xavier Bosch presentarà el llibre, Algú com tu

tot-allo-que-una-tarda-mori-amb-les-bicicletes_9788499308197L'oceanògrafa i biòloga catalana i ex-cap de la Base Antàrtica Espanyola i va ser nomenada Catalana de l'any 2013, Josefina Castellví va inaugurar el passat 2 d'ctubre, el cicle de xerrades organitzades per  l'Associació d'Amics del Bisbe Deig, una iniciativa que es porta a terme en el Centre Cultural de Mollerussa, els divendres a les nou del vespre. 

El cicle continuarà el dia 30 d'octubre, amb la periodista Llúcia Ramis, que presentarà el llibre: Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes. Ramis va obtenir el Premi Josep Pla 2010. L'acte serà presentat per Josep Labraña.

Juan José López-Burniol, ex-Degà del Col·legi de Notaris de Catalunya, ex-Magistrat del Tribunal Constitucional d’Andorra, serà el conferenciant convidat dins el cicle de l'Associació d'Amics del Bisbe Deig, el 13 de novembre. L'acte serà presentat per Jaume Cabús Calvet.

El calendari del cicle de l'Associació d'Amics del Bisbe Deig, continuarà amb la conferència, el dia 4 de desembre del periodista i Director de VilaWeb, Vicenç Partal, i l'acte serà presentat pel també periodista i Director de Territoris.cat, Josep Anton Pérez.

2015092519170643924La programació continuarà, ja en 2016, amb Joan Rigol, ex-President del Parlament de Catalunya i responsable del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, qui presentarà el llibre: Sobre la Mort i l’Amor. L'acte que se celebrarà el 29 de gener, serà presentat per Joan Martí.

El periodista i escriptor Xavier Bosch serà el nou convidat del cicle, que es preveu per al dia 12 de febrer i presentarà el llibre: Algú com tu. Xavier Bosch és també director de diversos programes en ràdio i TV. Per la seva part, Ignasi Aldomà, historiador i geògraf i professor de la UdL, serà qui presentarà l'acte.
2015092519021836622
Finalment, el 4 de març, serà el torn de l'escriptor i periodista Rafel Nadal, que tancarà aquest cicle de conferències, amb la presentació del seu nou llibre: La maledicció dels Palmisano. L'acte serà presentat per Josep Miquel Varea.

comentaris