El Pessebre Vivent de Linyola prepara edició totalment renovada

L'Associació Pessebre Vivent de Linyola ha renovat el 25% de les escenes i repeteix el Càsting del Caganer, amb una aplicació pròpia, i acte al Poble Espanyol de Barcelona el dia 19 de desembre.

Pessebre Linyola Col·laboracio amb Creu Roja Diari
photo_camera Pessebre Linyola col·laboracio amb Creu Roja

El Pessebre Vivent de Linyola arriba a la dissetena edició amb més no-vetats que mai. Enguany, després d’unes obres d’adaptació que s’han allargat més de dos mesos, el 25% de les 53 escenes seran completament noves i el recorregut serà més impactant i laberíntic que mai, amb la incorporació d'una gran cova.

Pessebre Linyola AnunciacioTambé hi ha novetats a l’hora de comprar els abonaments: per primer cop, n’hi ha un per anar-hi tants cops com es desitgi. A més, es recuperen accions tan aplaudides en altres edicions com el Càsting de Caganers, que tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona el 19 de desembre, o la representació diürna.

Les obres a l’espai destinat al Pessebre han permès fer una troballa única: una sitja de fa força segles, que permetrà no només gaudir del Pessebre arran dels ulls com fins ara, sinó que a més es podrà donar un cop d’ull a sota terra. Les representacions s’han previst el 26 i 27 de desembre, i l’1, 3, 6 i 10 gener. L’horari habitual és a les 18.30, però el 10 de gener celebrem la jornada diürna, i per tant aquest dia l’entrada és a les 12 del migdia.

Un total de 5.000 persones van visitar l’any passat aquest pessebre en què participen unes 200 persones, entre personat-ges i personal col·laborador. L’organització també recaptarà fons per a Creu Roja.

comentaris