23.05.2022 |
Territoris.cat

El Pessebre Vivent de Linyola prepara edició totalment renovada

L'Associació Pessebre Vivent de Linyola ha renovat el 25% de les escenes i repeteix el Càsting del Caganer, amb una aplicació pròpia, i acte al Poble Espanyol de Barcelona el dia 19 de desembre.

Pessebre Linyola Col·laboracio amb Creu Roja Diari
Pessebre Linyola col·laboracio amb Creu Roja
El Pessebre Vivent de Linyola prepara edició totalment renovada

El Pessebre Vivent de Linyola arriba a la dissetena edició amb més no-vetats que mai. Enguany, després d’unes obres d’adaptació que s’han allargat més de dos mesos, el 25% de les 53 escenes seran completament noves i el recorregut serà més impactant i laberíntic que mai, amb la incorporació d'una gran cova.

Pessebre Linyola AnunciacioTambé hi ha novetats a l’hora de comprar els abonaments: per primer cop, n’hi ha un per anar-hi tants cops com es desitgi. A més, es recuperen accions tan aplaudides en altres edicions com el Càsting de Caganers, que tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona el 19 de desembre, o la representació diürna.

Les obres a l’espai destinat al Pessebre han permès fer una troballa única: una sitja de fa força segles, que permetrà no només gaudir del Pessebre arran dels ulls com fins ara, sinó que a més es podrà donar un cop d’ull a sota terra. Les representacions s’han previst el 26 i 27 de desembre, i l’1, 3, 6 i 10 gener. L’horari habitual és a les 18.30, però el 10 de gener celebrem la jornada diürna, i per tant aquest dia l’entrada és a les 12 del migdia.

Un total de 5.000 persones van visitar l’any passat aquest pessebre en què participen unes 200 persones, entre personat-ges i personal col·laborador. L’organització també recaptarà fons per a Creu Roja.

El Pessebre Vivent de Linyola prepara edició totalment renovada
comentaris