Pop català, per amenitzar la nit de divendres, 24 de juliol, als Jardins del Terrall de les Borges

Aquest divendres, 24 de juliol, a les 22.00 hores, els Jardins del Terrall de les Borges Blanques acolliran la presentació del primer disc del grup de pop català Pokers, "El que no es pot explicar".

Els integrants de la banda Pokers
photo_camera Els integrants de la banda Pokers

Aquest divendres, 24 de juliol, a les 22.00 hores, els Jardins del Terrall de les Borges Blanques acolliran la presentació del primer disc del grup de pop català Pokers, El que no es pot explicar.

El concert, organitzat per l’Ajuntament de les Borges i Pokers Management, és gratuït i forma part de la gira acústica Viure a la fresca, que apropa les cançons de la banda de Reus en un format íntim, sense res que s’hagi d'endollar, només veus, acústiques i percussió. L’actuació inclourà cançons pròpies i versions cantades a capella i acompanyades per instruments.

Pokers és un grup de pop en català que neix l’any 2008, fruit de les ganes de quatre joves músics de fer cançons pop directes i d’influències britàniques. Després de tres EP’s, més de 200 concerts i diversos reconeixements musicals, el 2015, amb tota l’experiència acumulada, decideixen encetar una nova etapa com a grup i ho fan gravant el seu primer disc El que no es pot explicar a Medusa Estudio, produït per Manu Guix i Roger Rodés, i passen a formar part de l’equip de CreaMusic de la mà de Carles Gómez, del grup Lexu’s.

Amb aquest nou equip, l’Emili (veu i guitarra), el Gerard (guitarra i veus), l’Héctor (baix i veus) i el Joel (bateria) juntament amb el Marc Comí (management i contractació) encaren la presentació del seu primer disc arreu del territori català. A finals de maig, publiquen el primer single, Viure.

Comentaris