El premi popular d’Aparadors del FeMAP el guanya “Fruits del Bosc”

L'establiment de Bagà ha rebut 458 "m'agrada" a les xarxes socials

El premi és un lot de productes de proximitat
photo_camera El premi és un lot de productes de proximitat

"Fruits del Bosc" de Bagà ha estat la botiga guanyadora del concurs d'Aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus. El concurs que es fa per votació popular té per premi un lot de productes de proximitat, provinents de diferents municipis del Pirineu i col·laboradors del festival.

Els participants han penjat una fotografia del seu aparador a la xarxa acompanyada del hashtag #FeMAPconcursaparadors i els usuaris del Facebook mitjançant els "m'agrada" han pogut votar.

La botiga guanyadora ha obtingut 458 "m'agrada" a la fotografia del seu aparador que havia penjat al Facebook. Aquest, representa un bosc màgic amb diferents elements que ens porten a la natura i als seus productes. També ens fa una aproximació a la música, ja que compta amb partitures dibuixades a les pedres i una arpa completant el bodegó. Com a toc final, algunes siluetes de fades completen l'aparador.

Els col·laboradors han estat els següents, Galetes Verdeny (Tremp), Ratafia dels Raiers, de Cal Portet (La Pobla de Segur), Pastes Artesanes amb Licors Tradicionals dels Pirineus, de Postres de Músic (La Pobla de Segur), Vi Bord del Pallars, del Celler Batlliu (Sort), formatge Serrat del Triadó, del Tros de Sort (Sort), pa de fetge de la Carnisseria Viladomat (Puigcerdà), vi blanc de la Vinoteca Refilat (Bolvir), Especier fet a mà, de Ca de Miquel (El Pont de Suert), llibre: Història digital d’Andorra, de Jordi Planellas. llibre: Els Ambaixadors, d’Albert Villaró. CD del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), cervesa artesana: Citra i Circus de QuerBeer (Berga) i Flor del Cadí, de la Cooperativa CADÍ (La Seu d’Urgell).

Comentaris