Presenten la XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues al Mercat de la Concepció de Barcelona

Aquest divendres, 6 de novembre a les 13.00 hores, tindrà lloc la presentació de la XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues, a la botiga 'Garrigues, colors i emocions' del Mercat de la Concepció de Barcelona.

<p>P1100043</p>
photo_camera Una presentació anterior a la botiga Garrigues, colors i emocions al Mercat de la Concepció de Barcelona.

Aquest divendres, 6 de novembre a les 13.00 hores, tindrà lloc al Mercat de la Concepció de Barcelona la presentació de la XXI Mostra Gastronòmica de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal juntament amb 11 restaurants de la comarca i que dóna a conèixer la cuina característica de la comarca, així com el sabor especial que l’oli d’oliva verge extra dóna als seus plats. 

A la presentació, que es farà a la botiga Garrigues, colors i emocions situada al Mercat de la Concepció (c. Aragó 313-317), hi assistiran el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, la tècnica de Turisme del Consell, Ester Rué, així com representants d’algun dels restaurants que participen en la Mostra i que oferiran una petita degustació de plats i productes de la comarca.

La Mostra tindrà lloc els caps de setmana i festius del 31 d’octubre al 13 de desembre, i hi participen 11 restaurants que ofereixen menús especials per la mostra amb productes d’alta qualitat elaborats a la comarca com l’oli d’oliva verge extra, el pa o els fruits secs, juntament amb els diversos cellers de vi de la comarca.

La cuina garriguenca es caracteritza per oferir un gran assortiment de plats en que l’oli d’oliva verge extra que s’elabora a les cooperatives de la comarca és el principal protagonista.

Comentaris