'El Show APM?' i el nou espectacle de la 'Colla dels 50 i més', al Teatre l'Amistat

L’Ajuntament presenta la nova temporada d’hivern del teatre, que inclou aquest diumenge dia 17 de gener, el musical Gisela y el libro Mágico, amb les cançons més conegudes de Disney

APM show interior
photo_camera El 'Show APM?', amb Manel Piñero (Home APM) i en Peyu, és una de les propostes destacades

L’Ajuntament de Mollerussa ha presentat aquest dimarts en roda de premsa la nova temporada d’hivern del teatre de L’AmistatL’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i del coordinador de l’Àrea de Cultura, Àlex Culleré, ha destacat  que aquesta és una programació transversal i multidisciplinar on hi ha música, teatre, circ, documentals.Gisela i el libro mágico texte

Les representacions teatrals s’encetaran el diumenge 17 de gener amb el musical per a tota la família Gisela y el libro Mágico, amb un repàs a les cançons més conegudes de Disney. La programació inclou un total de dotze espectacles que es distribuiran entre els mesos de gener a març i entre els quals cal destacar el Show APM?, amb Manel Piñero (Home APM) i en Peyu, on l’equip de l’APM i ZOOPA traslladen al teatre l’humor, el ritme, els referents i les frases que han popularitzat a la televisió afegint versions en directe de les seccions. Aquesta actuacío serà el dia 27 de febrer a les 9 del vespre. 

Una altra de les incorporacions en la programació serà l’espectacle que combina el teatre i el musical The Fifties Club, a càrrec de la Colla dels 50 i + de Mollerussa, al qual hi participen 95 persones i que compta amb guió i direcció de Joaquim Fabrés. Se’n faran un total de quatre representacions, concretament els dies 12, 13 i 14 de febrer.

La nova temporada també inclou 4 obres de teatre infantil dins de la programació de La Xarxa

Destaca també l'obra Identi, de Clàudia Gual, on es parla de la violència de gènere i que es podrà veure dissabte 5 de març a les 9 de la nit com a preàmbul dels actes del Dia Internacional de la Dona del  8 de març.

Una sessió de cinema amb les projeccions del cineasta local Ramon Monfà, que tindrà lloc el 28 de febrer a les 7 de la tarda i on es podrà veure un documental de la Fira de Sant Josep de l’any 1962, així com un espectacle de circ, en què hi haurà acròbates, contorsionistes, equilibristes i trapezistes, entre altres, sota el títol La vida es circo, de la Cia. Trapetelando, són altres de les cites programades.

La dansa, amb una proposta d'immersió sensorial en l’univers de dues dones que orbiten al voltant d’una arpa, és l'aposta de l’obra Cos de corda, amb Berta Puigdemassa i Ana Paula. L’obra El traje, de Gloria Martín, amb Alejandro Olmo, Encarna Peinado i Fernando León, completen la programació.  

La nova temporada també inclourà 4 obres de teatre infantil dins de la programació de La Xarxa i que seran La rateta que escombrava l’escaleta (24 de gener), Les Supertietes (1 de febrer), Tea Time (21 de febrer) i Contes i cantarelles (6 de març).

Comentaris