04.12.2022 |
Territoris.cat

Sónar+D potencia la captació de finançament i el talent audiovisual

Kickstarter, la plataforma de finançament per a creadors més important del món, celebrarà a Sónar + D la seva expansió europea i l'imminent estrena a Espanya, mitjançant un extens programa d'activitats. 

Sónar+D té previst organitzar més de 500 trobades professionals.
Sónar+D té previst organitzar més de 500 trobades professionals.
Sónar+D potencia la captació de finançament i el talent audiovisual

Kickstarter, la plataforma de finançament per a creadors més important del món, desenvoluparà un extens programa d'activitats a la tercera edició del Congrés de tecnologies creatives de Sónar. Amb aquest motiu, el seu cofundador Yancey Strickler, protagonitzarà la Conferència Inaugural del Congrés el dia 18 de juny, un acte en el qual exposarà tots els detalls sobre el llançament de la companyia nord-americana al nostre país

Yancey Strickler responsable de la plataforma de finançament  Kickstarter.Les conferències guanyen pes aquesta edició amb la presència de personalitats de primera línia de la cultura digital com el llegendari escriptor i analista Bruce Sterling, pare del ciberpunk i una de les veus essencials per entendre les relacions entre tecnologia i creativitat avui, qui cada any tanca SXSW Interactive, la conferència que marca el ritme de Silicon Valley.

Es crea Realities + D, el nou espai per a visualitzar continguts de Realitat Virtual. El públic podrà visualitzar in situ diverses de les produccions per realitat virtual creades per Milk i Koblin. Fins a una desena de pel·lícules, vídeos musicals i experiències interactives que es presenten per primera vegada a Espanya després del seu pas en els últims mesos per les seccions d'innovació de festivals de cinema com Sundance o Tribeca.

En la seva tercera edició, Sónar + D es consolida com a motor de negoci propiciant més de 500 trobades de networking entre reunions amb experts, inversors, entrevistes de treball i la segona edició de la Start-up Competition by Ricoh, que enguany s'internacionalitza, incorporant a participants de tot el món.

Sónar+D potencia la captació de finançament i el talent audiovisual
comentaris