Sónar presenta DESPACIO una experiència de club amb James Murphy

DESPACIO és un nou concepte d'experiència auditiva que empra un espectacular soundsystem format per 7 torres d'altaveus i amplificadors disposats en cercle, amb una potència de 50.000 wats.

 
DESPACIO powered by McIntosh presentarà Sónar un soundsystem exclusiu ideat pel líder de LCD Soundsystem, James Murphy, i l'enginyer de so novaiorquès John Klett, de Tech Mecca.
 
Es tracta d'una experiència inèdita pensada per preservar i celebrar la forma d'escoltar música en els clubs. DESPACIO desplaça el focus de l'escenari cap a la pista, perquè els protagonistes siguin el públic i la immersió auditiva.
 
El soundsystem consisteix en un equip de set torres d'altaveus i amplificadors de 3 metres d'altura disposats en cercle, permetent d'aquesta manera una immersió auditiva total. James, David i Stephen situaran seu set en un racó fosc, en segon pla, per les seves 3 sessions de 6 hores (de 15.30ha 21:30 cada dia) a Sónar de Dia causa de la capacitat limitada de l'espai, l'accés estarà controlat per ordre d'arribada fins a completar aforament.
 
Per dur a terme l'ambiciosa visió de James Murphy i John Klett, només una companyia amb els nivells de qualitat de McIntosh podia participar com a soci tecnològic. Les especificacions tècniques de DESPACIO estan dissenyades amb gran meticulositat per aconseguir el millor so possible i la seva presentació es basa principalment en els 50.000 watts de potència McIntosh del sistema.

 
El dispositiu tecnològic d'alt nivell de la companyia americana és l'equip perfecte per reproduir la selecció musical de James Murphy i els germans Dewaele, reconeguts melòmans amb un coneixement enciclopèdic de la història de la música dels últims 60 anys.

Comentaris