03.10.2022 |
Territoris.cat

Sónar +D reunirà 4.000 professionals i prop de 2.000 empreses d'innovació tecnològica

Ferran Mascarell va assegurar que "després dels Jocs Olímpics del 92 i el Congrés de Mòbils, l'esdeveniment que més ha projectat el nostre país és el Sónar".

  El conseller Ferran Mascarell presideix la presentació de la tercera edició de Sónar +
El conseller Ferran Mascarell presideix la presentació de la tercera edició de Sónar +
Sónar +D reunirà 4.000 professionals i prop de 2.000 empreses d'innovació tecnològica

La tercera edició de Sónar +D es postula com un espai d'interacció entre les indústries creatives i tecnològiques de rellevància en l'àmbit internacional i en dos anys acabarà el seu procés de consolidació com a festival de referència, segons va explicar el codirector del certamen Ricard Robles, en l'acte de presentació que va tenir lloc el passat dijous a Barcelona. En la presentació també i van participar l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el director executiu d'Advanced Music, Ventura Barba; i el comissari de Sónar+D, José Luis de Vicente.

Ferran Mascarell ha destacat que les preocupacions culturals de Sónar són les mateixes que les de la Generalitat, per tant calia treballar junts una vegada més. A més, el conseller ha acabat dient que després dels Jocs Olímpics del 92 i el Congrés de Mòbils, l'esdeveniment que més ha projectat el nostre país és el Sónar, és una plataforma essencial i necessària per a Barcelona.

després dels Jocs Olímpics del 92 i el Congrés de Mòbils, l'esdeveniment que més ha projectat el nostre país és el Sónar

Segon va avançar José Luis de Vicente, Sónar +D s'estructura en quatre àrees: Exhibition, que serà el cor de l'esdeveniment; Congress, un espai reservat per als debats; Networking; i Live perfomance, la funció de la qual serà acostar el públic als artistes i la innovació tecnològica amb la col·laboració de les institucions culturals. Espais en els quals està previst que es reuneixin al voltant de 4.000 professionals i 2.000 companyies de 60 països.

Sónar +D acollirà Kickstarter, Arduino, Vimeo, Pinterest, Little Bits i Richard Russell, de XL Recordings, dins d'una llarga llista de plataformes col·laboradores i professionals. L'esdeveniment, en la seva tercera edició, reunirà del 18 al 20 de juny a la Fira Montjuïc els protagonistes que lideren la innovació creativa en els sectors de la música, audiovisual, interactivitat, disseny i comunicació.

Sónar +D reunirà 4.000 professionals i prop de 2.000 empreses d'innovació tecnològica
comentaris